Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Cheddar & Chili -hampurilainen

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
jauhelihaa
1 kpl
kananmuna
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
4 kpl
hampurilaissämpylää
3 kpl
tomaattia
1 kpl
pss jääsalaattia
6 rkl
majoneesia + sriracha-chilikastiketta maun mukaan (tarkista
4 rkl
ketsuppia
4 tl
sinappia
1 kpl
punasipuli renkaina
1–2 valkosipulinkynttä
oliiviöljyä
Cheddarjuusto viipaleet
suolaisuus)

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Riko kananmuna jauhelihaan, raasta valkosipuli ja lisää mausteet. Sekoita ainekset hyvin ja muotoile 4 pihviä. Pihvi kutistuu grillatessa, joten muotoile se hieman haluttua lopputulosta suuremmaksi.

2

Sivele pihvit oliiviöljyllä ja paista kuumalla grillillä tai paistinpannussa 3–4 minuuttia molemmin puolin. Lopuksi lisää juusto hampurilaispihvin päälle ja anna sulaa hetken.

3

Mausta majoneesi sriracha-chilikastikkeella. Säätele tulisuutta varovasti.

4

Viipaloi tomaatit ja punasipuli. Pese jääsalaatin lehdet, kuivaa.

5

Paahda sämpulät grillissä tai uunissa.

6

Kokoa hampurilainen.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 4.10.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.