Chili-suklaamousse | Makeiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Chili-suklaamousse

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Suussa sulavassa chili-suklaamoussessa on tummaa suklaata, chiliä ja mascarponejuustoa. Tarjoa chilinen suklaamousse ananaksen kera.

Ainekset

50 g
Tummaa suklaata
2 dl
Vispikermaa
1 kpl
(250 g) mascarponejuustoa
4 rkl
Tomusokeria
Pieni pala punaista chiliä

lisäksi

1 kpl
Säilykeananasta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele ja sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Vaahdota kerma. Vaahdota toisessa kulhossa mascarpone tomusokerin kanssa. Valuta mascarponeseoksen joukkoon lämmin suklaa ja sekoita tasaiseksi.

Nostele joukkoon lusikallinen kermavaahtoa ja sekoita hyvin. Sekoita kevyesti loppu kermavaahto joukkoon. Pursota tai lusikoi mousse tarjoilulaseihin ja hienonna pinnalle chiliä. Tarjoile ananaspalojen kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 23.3.2015
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

960

229

16,0 g

10,5 g

18,8 g

18,5 g

1,5 g

1,3 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Pieni pala punaista chiliä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli