Chili-suklaamousse

Arvostele resepti
6 Annosta

15 min

Suussa sulavassa chili-suklaamoussessa on tummaa suklaata, chiliä ja mascarponejuustoa. Tarjoa chilinen suklaamousse ananaksen kera.

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
50 gtummaa suklaata
2 dlvispikermaa
1 kpl(250 g) mascarponejuustoa
4 rkltomusokeria
pieni pala punaista chiliä

Lisäksi

1 kplsäilykeananasta

Valmistus

  1. 1

    Paloittele ja sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Vaahdota kerma. Vaahdota toisessa kulhossa mascarpone tomusokerin kanssa. Valuta mascarponeseoksen joukkoon lämmin suklaa ja sekoita tasaiseksi.

    Nostele joukkoon lusikallinen kermavaahtoa ja sekoita hyvin. Sekoita kevyesti loppu kermavaahto joukkoon. Pursota tai lusikoi mousse tarjoilulaseihin ja hienonna pinnalle chiliä. Tarjoile ananaspalojen kanssa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Pieni pala punaista chiliä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
23.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä