Chili-suklaamousse - Yhteishyvä

Chili-suklaamousse

???
Annokset
6
Valmistusaika
15 min
Suussa sulavassa chili-suklaamoussessa on tummaa suklaata, chiliä ja mascarponejuustoa. Tarjoa chilinen suklaamousse ananaksen kera.
Jaa Somessa

Ainekset

50 g
Tummaa suklaata
2 dl
Vispikermaa
1 kpl
(250 g) mascarponejuustoa
4 rkl
Tomusokeria
Pieni pala punaista chiliä

LISÄKSI

1 kpl
Säilykeananasta

Näin teet

1

Paloittele ja sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Vaahdota kerma. Vaahdota toisessa kulhossa mascarpone tomusokerin kanssa. Valuta mascarponeseoksen joukkoon lämmin suklaa ja sekoita tasaiseksi.

Nostele joukkoon lusikallinen kermavaahtoa ja sekoita hyvin. Sekoita kevyesti loppu kermavaahto joukkoon. Pursota tai lusikoi mousse tarjoilulaseihin ja hienonna pinnalle chiliä. Tarjoile ananaspalojen kanssa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 23.3.2015
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja19 g113 g
Proteiinia1 g8 g
Rasvaa16 g96 g
Kuituja2 g9 g
Energiaa kj960 5758
Energiaa kcal229 1375

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Pieni pala punaista chiliä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja19 g113 g
Proteiinia1 g8 g
Rasvaa16 g96 g
Kuituja2 g9 g
Energiaa kj960 5758
Energiaa kcal229 1375

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Pieni pala punaista chiliä

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.