Curry-sinappisilakat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Curry-sinappisilakat

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

300 g
Silakkafileitä
2 dl
Vettä
3 rkl
Väkiviinaetikkaa
Runsaasti hienonnettua tilliä

sinappikastike

3 rkl
Dijon-sinappia
1 tl
Suolaa
1 rkl
Sokeria
1/4 tl
Currya
1 tl
Väkiviinaetikkaa
2 rkl
Öljyä
1 rkl
Vettä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Nosta fileet noin neljäksi tunniksi etikka-vesiseokseen.Sekoita sinappi, suola, sokeri, curry, etikka ja vesi keskenään. Vatkaa joukkoon öljy; ensin tipoittain, sitten ohuena nauhana.Valuta fileistä neste ja kuivaa ne talouspaperilla. Lado silakat, kastike ja runsaasti tilliä kerroksittain lasipurkkiin. Nosta kylmään ja anna maustua noin vuorokauden ennen tarjoamista. Silakat säilyvät jääkapissa noin viikon ajan.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 23.11.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.