Curry-sinappisilakat

Ainekset (5 annosta)

MääräAinesosa
300 gsilakkafileitä
2 dlvettä
3 rklväkiviinaetikkaa
runsaasti hienonnettua tilliä

Sinappikastike

3 rkldijon-sinappia
1 tlsuolaa
1 rklsokeria
1/4 tlcurrya
1 tlväkiviinaetikkaa
2 rklöljyä
1 rklvettä

Valmistus

  1. 1

    Nosta fileet noin neljäksi tunniksi etikka-vesiseokseen.Sekoita sinappi, suola, sokeri, curry, etikka ja vesi keskenään. Vatkaa joukkoon öljy; ensin tipoittain, sitten ohuena nauhana.Valuta fileistä neste ja kuivaa ne talouspaperilla. Lado silakat, kastike ja runsaasti tilliä kerroksittain lasipurkkiin. Nosta kylmään ja anna maustua noin vuorokauden ennen tarjoamista. Silakat säilyvät jääkapissa noin viikon ajan.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä