Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Fetajuustokakku

Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta

Ainekset

6 kpl
Viipaletta pituussuuntaan leikattua vaaleaa vuokaleipää

Kostutukseen

1 - 2 dl
Kasvislientä tai maitoa

Tahna 1

150 g
Murskattua fetajuustoa
1 dl
Mustia kivettömiä oliveja
1 kpl
Punainen paprika pieneksi pilkottuna
200 g
Maustamatonta tuorejuustoa
1/2 dl
Kevytranskankermaa

Tahna 2

2 dl
Valutettua ruoanvalmistusjugurttia
1 1/2 dl
Valutettua smetanaa
4 kpl
Murskattua valkosipulin kynttä
1 dl
Silputtua persiljaa tai ruohosipulia
1/2 kpl
Raastettua ja valutettua kurkkua

Koristeluun

1 kpl
Kivettömiä oliiveja
Tilliä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita erikseen molemmat täytteet ja levitä niitä kostutettujen leipien väliin vuorotellen eri kerroksiin. Kokoa kakku, kääri se kelmuun ja aseta päälle paino. Anna kakun vetäytyä viileässä yön yli. Levitä päälle loput kurkkutahnasta ja koristele kakun pinta oliiveilla ja tillillä.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 28.12.2004
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.