Fetajuustokakku

Ainekset (10 annosta)

MääräAinesosa
6 kplviipaletta pituussuuntaan leikattua vaaleaa vuokaleipää

Kostutukseen

1 - 2 dlkasvislientä tai maitoa

Tahna 1

150 gmurskattua fetajuustoa
1 dlmustia kivettömiä oliveja
1 kplpunainen paprika pieneksi pilkottuna
200 gmaustamatonta tuorejuustoa
1/2 dlkevytranskankermaa

Tahna 2

2 dlvalutettua ruoanvalmistusjugurttia
1 1/2 dlvalutettua smetanaa
4 kplmurskattua valkosipulin kynttä
1 dlsilputtua persiljaa tai ruohosipulia
1/2 kplraastettua ja valutettua kurkkua

Koristeluun

1 kplkivettömiä oliiveja
tilliä

Valmistus

  1. 1

    Sekoita erikseen molemmat täytteet ja levitä niitä kostutettujen leipien väliin vuorotellen eri kerroksiin. Kokoa kakku, kääri se kelmuun ja aseta päälle paino. Anna kakun vetäytyä viileässä yön yli. Levitä päälle loput kurkkutahnasta ja koristele kakun pinta oliiveilla ja tillillä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä