Fetajuustokakku - Yhteishyvä

Fetajuustokakku

???
Annokset
10
Jaa Somessa

Ainekset

6 kpl
Viipaletta pituussuuntaan leikattua vaaleaa vuokaleipää

KOSTUTUKSEEN

1 - 2 dl
Kasvislientä tai maitoa

TAHNA 1

150 g
Murskattua fetajuustoa
1 dl
Mustia kivettömiä oliveja
1 kpl
Punainen paprika pieneksi pilkottuna
200 g
Maustamatonta tuorejuustoa
1/2 dl
Kevytranskankermaa

TAHNA 2

2 dl
Valutettua ruoanvalmistusjugurttia
1 1/2 dl
Valutettua smetanaa
4 kpl
Murskattua valkosipulin kynttä
1 dl
Silputtua persiljaa tai ruohosipulia
1/2 kpl
Raastettua ja valutettua kurkkua

KORISTELUUN

1 kpl
Kivettömiä oliiveja
Tilliä

Näin teet

1

Sekoita erikseen molemmat täytteet ja levitä niitä kostutettujen leipien väliin vuorotellen eri kerroksiin. Kokoa kakku, kääri se kelmuun ja aseta päälle paino. Anna kakun vetäytyä viileässä yön yli. Levitä päälle loput kurkkutahnasta ja koristele kakun pinta oliiveilla ja tillillä.

Resepti
Marja Samuli
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 28.12.2004
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa