Fetajuustokakku
10 Annosta
Ainekset
6 kpl
Viipaletta pituussuuntaan leikattua vaaleaa vuokaleipää
Kostutukseen
1 - 2 dl
Kasvislientä tai maitoa
Tahna 1
150 g
Murskattua fetajuustoa
1 dl
Mustia kivettömiä oliveja
1 kpl
Punainen paprika pieneksi pilkottuna
200 g
Maustamatonta tuorejuustoa
1/2 dl
Kevytranskankermaa
Tahna 2
2 dl
Valutettua ruoanvalmistusjugurttia
1 1/2 dl
Valutettua smetanaa
4 kpl
Murskattua valkosipulin kynttä
1 dl
Silputtua persiljaa tai ruohosipulia
1/2 kpl
Raastettua ja valutettua kurkkua
Koristeluun
1 kpl
Kivettömiä oliiveja
Tilliä
Valmistus
1
Sekoita erikseen molemmat täytteet ja levitä niitä kostutettujen leipien väliin vuorotellen eri kerroksiin. Kokoa kakku, kääri se kelmuun ja aseta päälle paino. Anna kakun vetäytyä viileässä yön yli. Levitä päälle loput kurkkutahnasta ja koristele kakun pinta oliiveilla ja tillillä.
Lisää aiheesta
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 28.12.2004
|Muokattu: 31.8.2020
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.