Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 2 rkl | sormisuolaa |
| 1 rkl | sokeria |
| 3 kpl | oksaa rosmariinia |
| 700g kirjolohi- tai lohifileetä | |
| 2-3 rkl giniä |
Valuta giniä kalan pintaan ja ripottele päälle sormisuolaa ja sokeria.
Lisää pinnalle rosmariinin oksat ja kääri kala esimerkiksi leivinpaperiin.
Anna kalan seistä jääkaapissa 1-2 vuorokautta.
Pyyhi mausteet graavatun kalan pinnasta ja leikkaa ohuita siivuja.
Koristele kala rosmariinilla ja karpaloilla.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 rkl | sormisuolaa |
| 1 rkl | sokeria |
| 3 kpl | oksaa rosmariinia |
| 700g kirjolohi- tai lohifileetä | |
| 2-3 rkl giniä |
Valuta giniä kalan pintaan ja ripottele päälle sormisuolaa ja sokeria.
Lisää pinnalle rosmariinin oksat ja kääri kala esimerkiksi leivinpaperiin.
Anna kalan seistä jääkaapissa 1-2 vuorokautta.
Pyyhi mausteet graavatun kalan pinnasta ja leikkaa ohuita siivuja.
Koristele kala rosmariinilla ja karpaloilla.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.