Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Ginigraavattua lohta

Ginigraavattua lohta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

2 rkl
sormisuolaa
1 rkl
sokeria
3 kpl
oksaa rosmariinia
700g kirjolohi- tai lohifileetä
2-3 rkl giniä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Valuta giniä kalan pintaan ja ripottele päälle sormisuolaa ja sokeria.

2

Lisää pinnalle rosmariinin oksat ja kääri kala esimerkiksi leivinpaperiin.

3

Anna kalan seistä jääkaapissa 1-2 vuorokautta.

4

Pyyhi mausteet graavatun kalan pinnasta ja leikkaa ohuita siivuja.

5

Koristele kala rosmariinilla ja karpaloilla.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 6.3.2017
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.