Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja siivilöi seos munavaahtoon. Kääntele taikina varoen tasaiseksi. Peitä uunipelti leivinpaperilla ja levitä taikina tasaisesti paperille. Kypsennä torttulevyä 225-asteisen uunin keskitasolla noin 6 minuuttia.
Kumoa torttulevy puhtaan sokeroidun leivinpaperin päälle, irrota paistopaperi. Anna pohjan jäähtyä.
Vaahdota kerma vaniljasokerin kanssa. Notkista tuorejuusto kulhossa sähkövatkaimella ja sekoita kermavaahto juustoon. Levitä täyte jäähtyneelle kääretorttulevylle ja kääri levy rullalle leivinpaperin avulla. Anna kääretortun vetäytyä kylmässä vähintään 3 tuntia tai yön yli. Tarjoa kääretorttu tuoreiden tai pakastemarjojen kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
176
738
7,9 g
4,2 g
20,1 g
14,4 g
0,5 g
5,7 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl leivinjauhetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli