Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillattu halloumisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

6 kpl
timjaminoksaa
1 dl
oliiviöljyä
2 rkl
hunajaa
2 kpl
erilaista salaattia
1 kpl
rasia kirsikkatomaatteja
3 kpl
persikkaa tai nektariinia
2 kpl
avokadoa
1 kpl
granaattiomena
2 pakettia halloumia
sormisuolaa, pippuria
oliiviöljyä
balsamicoglazea, esim. metsämarjan makuinen

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Sekoita oliiviöljy, hunaja, timjaminoksat, suola ja pippuri.

2

Viipaloi halloumi ja lisää marinadiin. Anna marinoitua jääkaapissa n. 2 tuntia. Grilllaa viipaleet juuri ennen tarjoilua

3

Revi salaatit ja halkaise tomaatit. Pyöräytä tilkassa oliiviöljyä.

4

Viipaloi persikat ja halkaise avokado. Grillaa persikat ja avokadon puolikkaat kuorissaan.

5

Halkaise granaattiomena ja ota siemenet talteen (poista siemenet vesikulhossa niin mehu ei lennä ympäriinsä).

6

Kokoa salaatti ja koristele granaatinomenan simenillä ja balsamicoglazella. Tarjoile tuoreen leivän kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.