Grillattu naudan tomahawk-kyljys ja maustevoi
Grillattu naudan tomahawk-kyljys ja maustevoi
Yhteistyössä

Grillattu naudan tomahawk-kyljys ja maustevoi

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpltomahawk-naudankyljys n. 1,3 kg
sormisuolaa, mustapippuria
oliiviöljyä

Maustevoi:

100 ghuoneenlämpöistä voita
1 kplsitruunan kuori
3 kplvalkosipulinkynttä raastettuna  tai puristettuna
1/2 dlsilputtua basilikaa
1/2 dlsilputtua lehtipersiljaa
suolaa, pippuria

Valmistus

  1. 1

    Sivele kyljys oliiviöljyllä ja grillaa kuumalla grillillä n. 3 minuuttia per puoli. Alenna lämpötila ja anna paahtua kunnes sisälämpötila on 62–64 astetta (käytä paistomittaria). Tomahawk on tarkoitus kypsentää kunnolla mediumiksi.

  2. 2

    Siirrä sivuun, mausta sormisuolalla ja pippurilla. Anna vetäytyä leikkuulaudalla hetki ennen tarjoilua.

  3. 3

    Tomahawk-kyljyksen voi myös paistaa pannulla ja siirtää 150-asteiseen uuniin. Käytä paistomittaria jotta saat täydellisen kypsyysasteen.

  4. 4

    Sekoita haarukalla huoneenlämpöinen voi, sitruunankuori, puristettu valkosipuli, suola ja pippuri tasaiseksi massaksi.

  5. 5

    Painele voiseos voipaperille, yritä muotoilla tanko. Rullaa voi tiiviiksi tangoksi. Säilytä pakastimessa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä