
Grillattu naudan tomahawk-kyljys ja maustevoi


Ainekset
Valmistus
Sivele kyljys oliiviöljyllä ja grillaa kuumalla grillillä n. 3 minuuttia per puoli. Alenna lämpötila ja anna paahtua kunnes sisälämpötila on 62–64 astetta (käytä paistomittaria). Tomahawk on tarkoitus kypsentää kunnolla mediumiksi.
Siirrä sivuun, mausta sormisuolalla ja pippurilla. Anna vetäytyä leikkuulaudalla hetki ennen tarjoilua.
Tomahawk-kyljyksen voi myös paistaa pannulla ja siirtää 150-asteiseen uuniin. Käytä paistomittaria jotta saat täydellisen kypsyysasteen.
Sekoita haarukalla huoneenlämpöinen voi, sitruunankuori, puristettu valkosipuli, suola ja pippuri tasaiseksi massaksi.
Painele voiseos voipaperille, yritä muotoilla tanko. Rullaa voi tiiviiksi tangoksi. Säilytä pakastimessa.
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.