Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillattu vihreä parsa, entrecôte ja valkosipuliyrttivoi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

800 g
entrecôtea (4 x 200 g pihvi)
1 kpl
sitruuna lohkoina
n. 800 g vihreää parsaa
oliiviöljyä
sormisuolaa, mustapippuria
nokare voita

Yrttivoi

100 g
huoneenlämpöistä voita
1 kpl
sitruunan kuori
3 kpl
valkosipulinkynsttä raastettuna tai puristettuna
1/2 dl
silputtua basilikaa
1/2 dl
silputtua lehtipersiljaa
suolaa, pippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Sekoita haarukalla voi, sitruunankuori, valkosipuli, suola ja pippuri tasaiseksi massaksi.

2

Painele voiseos voipaperille, yritä muotoilla pötkö. Rullaa tiiviiksi patukaksi ja laita pakkaseen.

3

Leikkaa tai napsauta parsoista 1–2 cm tyvestä pois. Kuori tarpeen mukaan parsan- tai perunankuorimaveitsellä. Sivele öljyä parsan pintaan. Grillaa n. 5 minuuttia välillä kääntäen. Aseta vadille, mausta sormisuolalla, pippurilla ja nokareella voita.

4

Grillaa entrecôte-pihvejä n. 4 minuuttia per puoli. Anna vetäytyä 5 minuuttia leikkuulaudalla ennen tarjoilua. Mausta sormisuolalla ja mustapippurilla.

5

Tarjoile liha yrttivoin, parsan ja sitruunalohkojen kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.