Sekoita haarukalla voi, sitruunankuori, valkosipuli, suola ja pippuri tasaiseksi massaksi.
Painele voiseos voipaperille, yritä muotoilla pötkö. Rullaa tiiviiksi patukaksi ja laita pakkaseen.
Leikkaa tai napsauta parsoista 1–2 cm tyvestä pois. Kuori tarpeen mukaan parsan- tai perunankuorimaveitsellä. Sivele öljyä parsan pintaan. Grillaa n. 5 minuuttia välillä kääntäen. Aseta vadille, mausta sormisuolalla, pippurilla ja nokareella voita.
Grillaa entrecôte-pihvejä n. 4 minuuttia per puoli. Anna vetäytyä 5 minuuttia leikkuulaudalla ennen tarjoilua. Mausta sormisuolalla ja mustapippurilla.
Tarjoile liha yrttivoin, parsan ja sitruunalohkojen kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.