Grillattu vihreä parsa, entrecôte ja valkosipuliyrttivoi
Grillattu vihreä parsa, entrecôte ja valkosipuliyrttivoi
Yhteistyössä

Grillattu vihreä parsa, entrecôte ja valkosipuliyrttivoi

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
800 gentrecôtea (4 x 200 g pihvi)
1 kplsitruuna lohkoina
n. 800 g vihreää parsaa
oliiviöljyä
sormisuolaa, mustapippuria
nokare voita

Yrttivoi

100 ghuoneenlämpöistä voita
1 kplsitruunan kuori
3 kplvalkosipulinkynsttä raastettuna tai puristettuna
1/2 dlsilputtua basilikaa
1/2 dlsilputtua lehtipersiljaa
suolaa, pippuria

Valmistus

  1. 1

    Sekoita haarukalla voi, sitruunankuori, valkosipuli, suola ja pippuri tasaiseksi massaksi.

  2. 2

    Painele voiseos voipaperille, yritä muotoilla pötkö. Rullaa tiiviiksi patukaksi ja laita pakkaseen.

  3. 3

    Leikkaa tai napsauta parsoista 1–2 cm tyvestä pois. Kuori tarpeen mukaan parsan- tai perunankuorimaveitsellä. Sivele öljyä parsan pintaan. Grillaa n. 5 minuuttia välillä kääntäen. Aseta vadille, mausta sormisuolalla, pippurilla ja nokareella voita.

  4. 4

    Grillaa entrecôte-pihvejä n. 4 minuuttia per puoli. Anna vetäytyä 5 minuuttia leikkuulaudalla ennen tarjoilua. Mausta sormisuolalla ja mustapippurilla.

  5. 5

    Tarjoile liha yrttivoin, parsan ja sitruunalohkojen kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä