Yhteistyössä: Kulman Keittiö

60 min

Nappaa talteen!
Helppo grilliruoka valmistuu nopeasti, kun valmistat raikkaan mangochutneyn etukäteen. Tarjoile grillatut kanafileet maukkaan coleslaw-salaatin kera, jonka löydät Kulman Keittiön valikoimasta.
| 2 kpl | tuoretta mangoa |
| 1 rkl | tuoretta inkivääriä raastettuna |
| 1 kpl | punainen chili |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 1/2 tl | kardemummaa |
| 1 tl | suolaa |
| 1/2 dl | viinietikkaa |
| 1 dl | vettä |
| 1 dl | fariinisokeria |
| 4 kpl | (600 g) naapurin maalaiskanan rintafileetä hunaja-timjami |
| ripaus suolaa | |
| 4 kpl | pienikokoista bataattia |
| 1/2 dl | rypsiöljyä |
| 2 tl | suolaa |
| 400 g | kulman keittiön coleslaw-salaattia |
Kuori mangot ja paloittele hedelmäliha. Kuori ja raasta inkivääri. Hienonna chili ja valkosipulinkynnet. Lisää mausteet ja keitä miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia välillä sekoittaen.
Ota kanafileet huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen grillausta. Pilko bataatit noin puolen sentin paksuisiksi siivuiksi ja sekoita kulhossa siivuihin öljy ja suola. Kana ja ohuet bataattisiivut kypsyvät koosta riippuen lähes samassa ajassa, noin 8–12 minuutissa kerran kääntäen. Mausta grillattu kanan pinta ripauksella suolaa. Nosta grillatut kanafileet folion päälle, lisää pinnalle mangochutney ja anna fileiden vetäytyä muutaman minuutin. Bataatit ovat kypsiä, kun ne tuntuvat pehmeiltä.
Tarjoa grillatut kanafileet ja bataatit Kulman Keittiön coleslaw-salaatin kera.


Yhteistyössä: Kulman Keittiö

Helppo grilliruoka valmistuu nopeasti, kun valmistat raikkaan mangochutneyn etukäteen. Tarjoile grillatut kanafileet maukkaan coleslaw-salaatin kera, jonka löydät Kulman Keittiön valikoimasta.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | tuoretta mangoa |
| 1 rkl | tuoretta inkivääriä raastettuna |
| 1 kpl | punainen chili |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 1/2 tl | kardemummaa |
| 1 tl | suolaa |
| 1/2 dl | viinietikkaa |
| 1 dl | vettä |
| 1 dl | fariinisokeria |
| 4 kpl | (600 g) naapurin maalaiskanan rintafileetä hunaja-timjami |
| ripaus suolaa | |
| 4 kpl | pienikokoista bataattia |
| 1/2 dl | rypsiöljyä |
| 2 tl | suolaa |
| 400 g | kulman keittiön coleslaw-salaattia |
Kuori mangot ja paloittele hedelmäliha. Kuori ja raasta inkivääri. Hienonna chili ja valkosipulinkynnet. Lisää mausteet ja keitä miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia välillä sekoittaen.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | tuoretta mangoa |
| 1 rkl | tuoretta inkivääriä raastettuna |
| 1 kpl | punainen chili |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 1/2 tl | kardemummaa |
| 1 tl | suolaa |
| 1/2 dl | viinietikkaa |
| 1 dl | vettä |
| 1 dl | fariinisokeria |
Ota kanafileet huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen grillausta. Pilko bataatit noin puolen sentin paksuisiksi siivuiksi ja sekoita kulhossa siivuihin öljy ja suola. Kana ja ohuet bataattisiivut kypsyvät koosta riippuen lähes samassa ajassa, noin 8–12 minuutissa kerran kääntäen. Mausta grillattu kanan pinta ripauksella suolaa. Nosta grillatut kanafileet folion päälle, lisää pinnalle mangochutney ja anna fileiden vetäytyä muutaman minuutin. Bataatit ovat kypsiä, kun ne tuntuvat pehmeiltä.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | (600 g) naapurin maalaiskanan rintafileetä hunaja-timjami |
| ripaus suolaa | |
| 4 kpl | pienikokoista bataattia |
| 1/2 dl | rypsiöljyä |
| 2 tl | suolaa |
Tarjoa grillatut kanafileet ja bataatit Kulman Keittiön coleslaw-salaatin kera.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | kulman keittiön coleslaw-salaattia |
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
405
Energiaa kcal
1693
Energiaa kj
11,8 g
Rasvaa
1,0 g
Tyydyttynyttä rasvaa
66,5 g
Hiilihydraatteja
39,5 g
Sokereita
6,5 g
Kuituja
3,5 g
Proteiinia
5,0 g
Suolaa
405
Energiaa kcal
1693
Energiaa kj
11,8 g
Rasvaa
1,0 g
Tyydyttynyttä rasvaa
66,5 g
Hiilihydraatteja
39,5 g
Sokereita
6,5 g
Kuituja
3,5 g
Proteiinia
5,0 g
Suolaa
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.
Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna, ripaus suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli