Grillatut maalaiskanafileet mangochutneylla, paahdettua bataattia ja Kulman Keittiön coleslaw-salaattia | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Grillatut maalaiskanafileet mangochutneylla, paahdettua bataattia ja Kulman Keittiön coleslaw-salaattia

Grillatut maalaiskanafileet mangochutneylla, paahdettua bataattia ja Kulman Keittiön coleslaw-salaattia

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Helppo grilliruoka valmistuu nopeasti, kun valmistat raikkaan mangochutneyn etukäteen. Tarjoile grillatut kanafileet maukkaan coleslaw-salaatin kera, jonka löydät Kulman Keittiön valikoimasta.

Ainekset

2 kpl
tuoretta mangoa
1 rkl
tuoretta inkivääriä raastettuna
1 kpl
punainen chili
2 kpl
valkosipulin kynttä
1/2 tl
kardemummaa
1 tl
suolaa
1/2 dl
viinietikkaa
1 dl
vettä
1 dl
fariinisokeria
4 kpl
(600 g) Naapurin maalaiskanan rintafileetä hunaja-timjami
ripaus suolaa
4 kpl
pienikokoista bataattia
1/2 dl
rypsiöljyä
2 tl
suolaa
400 g
Kulman Keittiön coleslaw-salaattia

Valmistus

1

Kuori mangot ja paloittele hedelmäliha. Kuori ja raasta inkivääri. Hienonna chili ja valkosipulinkynnet. Lisää mausteet ja keitä miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia välillä sekoittaen.

2 kpl
tuoretta mangoa
1 rkl
tuoretta inkivääriä raastettuna
1 kpl
punainen chili
2 kpl
valkosipulin kynttä
1/2 tl
kardemummaa
1 tl
suolaa
1/2 dl
viinietikkaa
1 dl
vettä
1 dl
fariinisokeria
2

Ota kanafileet huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen grillausta. Pilko bataatit noin puolen sentin paksuisiksi siivuiksi ja sekoita kulhossa siivuihin öljy ja suola. Kana ja ohuet bataattisiivut kypsyvät koosta riippuen lähes samassa ajassa, noin 8–12 minuutissa kerran kääntäen. Mausta grillattu kanan pinta ripauksella suolaa. Nosta grillatut kanafileet folion päälle, lisää pinnalle mangochutney ja anna fileiden vetäytyä muutaman minuutin. Bataatit ovat kypsiä, kun ne tuntuvat pehmeiltä.

4 kpl
(600 g) Naapurin maalaiskanan rintafileetä hunaja-timjami
ripaus suolaa
4 kpl
pienikokoista bataattia
1/2 dl
rypsiöljyä
2 tl
suolaa
3

Tarjoa grillatut kanafileet ja bataatit Kulman Keittiön coleslaw-salaatin kera.

400 g
Kulman Keittiön coleslaw-salaattia

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Lisää aiheesta

Kuvat:
Foody Allen / Jenni Virta
Julkaistu: 15.4.2019
Muokattu: 9.3.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1332

318

11,8 g

1,0 g

45,3 g

18,3 g

6,5 g

3,5 g

5,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna,

1 dl fariinisokeria,

ripaus suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli