Kuori mangot ja paloittele hedelmäliha. Kuori ja raasta inkivääri. Hienonna chili ja valkosipulinkynnet. Lisää mausteet ja keitä miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia välillä sekoittaen.
Ota kanafileet huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen grillausta. Pilko bataatit noin puolen sentin paksuisiksi siivuiksi ja sekoita kulhossa siivuihin öljy ja suola. Kana ja ohuet bataattisiivut kypsyvät koosta riippuen lähes samassa ajassa, noin 8–12 minuutissa kerran kääntäen. Mausta grillattu kanan pinta ripauksella suolaa. Nosta grillatut kanafileet folion päälle, lisää pinnalle mangochutney ja anna fileiden vetäytyä muutaman minuutin. Bataatit ovat kypsiä, kun ne tuntuvat pehmeiltä.
Tarjoa grillatut kanafileet ja bataatit Kulman Keittiön coleslaw-salaatin kera.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
405
1693
11,8 g
1,0 g
66,5 g
39,5 g
6,5 g
3,5 g
5,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna,
ripaus suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli