Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| Sinappimajoneesi: | |
|---|---|
| 2 dl | hellmann's majoneesia |
| 2 rkl | turun sinappia |
| 1 rkl | juoksevaa hunajaa |
| 1-2 rkl sitruunan mehua | |
| ripaus suolaa. | |
| Valkosipulimajoneesi: | |
| 2 dl | hellmann's majoneesia |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä raastettuna /hienonnettuna |
| ripaus suolaa | |
| Sitruunamajoneesi | |
| 2 dl | hellmann's majoneesia |
| 1 kpl | sitruuna |
| ripaus suolaa ja sokeria | |
| Chili-limemajoneesi | |
| 2 dl | hellmann's majoneesia |
| 1 kpl | limen mehu |
| 1-2 tl sambal oelek tahnaa | |
| Harissamajoneesi: | |
| 2 dl | hellmann's majoneesia |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| 2-3 tl harissatahnaa | |
| Yrttimajoneesi: | |
| 2 dl | hellmann's majoneesia |
| 1/2 dl | hienonnettuja basilikanlehtiä |
| 1/2 dl | hienonnettua lehtipersiljaa |
| 1/2 kpl | sitruunan mehu |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| suola | |
| Sinappinen ribsmajoneesi: | |
| 2 dl | turun sinappia |
| 1 kpl | ½ dl tummaa siirappia |
| ripaus suolaa | |
Sekoita ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa tarjoiluun.
Sekoita ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa tarjoiluun.
Pese sitruuna huolellisesti (käytä mieluiten luomusitruunaa).
Raasta kuoren keltainen osa erittäin hienoksi. Purista mehu talteen.
Sekoita ainekset keskenään. Lisää sitruunanmehua vähitellen.
Mausta suolalla ja sokerilla. Anna maustua jääkaapissa tarjoiluun.
Sekoita ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa tarjoiluun. Säätele kastikkeen tulisuutta oman maun mukaan.
Purista /murskaa valkosipuli majoneesin joukkoon. Sekoita harissatahnaa joukkoon, tarkista tulisuus. Anna maustua jääkaapissa tarjoiluun.
Hienonna yrtit ja valkosipulinkynsi, sekoita majoneesin joukkoon. Mausta suolalla ja sitruunanmehulla. Anna maustua jääkaapissa tarjoiluun.
Sekoita ainekset keskenään. Sopivat täydellisesti ribsien kanssa.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
Sinappimajoneesi: | |
| 2 dl | hellmann's majoneesia |
| 2 rkl | turun sinappia |
| 1 rkl | juoksevaa hunajaa |
| 1-2 rkl sitruunan mehua | |
| ripaus suolaa. | |
Valkosipulimajoneesi: | |
| 2 dl | hellmann's majoneesia |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä raastettuna /hienonnettuna |
| ripaus suolaa | |
Sitruunamajoneesi | |
| 2 dl | hellmann's majoneesia |
| 1 kpl | sitruuna |
| ripaus suolaa ja sokeria | |
Chili-limemajoneesi | |
| 2 dl | hellmann's majoneesia |
| 1 kpl | limen mehu |
| 1-2 tl sambal oelek tahnaa | |
Harissamajoneesi: | |
| 2 dl | hellmann's majoneesia |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| 2-3 tl harissatahnaa | |
Yrttimajoneesi: | |
| 2 dl | hellmann's majoneesia |
| 1/2 dl | hienonnettuja basilikanlehtiä |
| 1/2 dl | hienonnettua lehtipersiljaa |
| 1/2 kpl | sitruunan mehu |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| suola | |
Sinappinen ribsmajoneesi: | |
| 2 dl | turun sinappia |
| 1 kpl | ½ dl tummaa siirappia |
| ripaus suolaa | |
Sekoita ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa tarjoiluun.
Sekoita ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa tarjoiluun.
Pese sitruuna huolellisesti (käytä mieluiten luomusitruunaa).
Raasta kuoren keltainen osa erittäin hienoksi. Purista mehu talteen.
Sekoita ainekset keskenään. Lisää sitruunanmehua vähitellen.
Mausta suolalla ja sokerilla. Anna maustua jääkaapissa tarjoiluun.
Sekoita ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa tarjoiluun. Säätele kastikkeen tulisuutta oman maun mukaan.
Purista /murskaa valkosipuli majoneesin joukkoon. Sekoita harissatahnaa joukkoon, tarkista tulisuus. Anna maustua jääkaapissa tarjoiluun.
Hienonna yrtit ja valkosipulinkynsi, sekoita majoneesin joukkoon. Mausta suolalla ja sitruunanmehulla. Anna maustua jääkaapissa tarjoiluun.
Sekoita ainekset keskenään. Sopivat täydellisesti ribsien kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.