Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 4 kpl | kananmunaa |
| 3 dl | palmu- tai ruokosokeria |
| 1 tl | vaniljasokeria |
| 2 rkl | perunajauhoja |
| 1/2 dl | guinness -olutta |
| 200g tummaa suklaata | |
| 200g voita | |
| koristeluun tomusokeria ja karpaloita |
Laita leivinpaperia irtopohjavuokaan niin, että leivinpaperi tulee reilusti yli. Sulata suklaa ja voi vesihauteessa. Vaahdota sokerit ja kananmunat. Lisää sulatettu voi koko ajan sekoittaen. Siivilöi mukaan perunajauhot ja lisää olut sekoittaen. Kaada vuokaan. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa noin 15-25 minuuttia, kunnes kakku on keskeltä ihan vähän tutiseva. Malta jäähdyttää kunnolla.
Koristele tomusokeriin pyöritetyillä karpaloilla.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | kananmunaa |
| 3 dl | palmu- tai ruokosokeria |
| 1 tl | vaniljasokeria |
| 2 rkl | perunajauhoja |
| 1/2 dl | guinness -olutta |
| 200g tummaa suklaata | |
| 200g voita | |
| koristeluun tomusokeria ja karpaloita |
Laita leivinpaperia irtopohjavuokaan niin, että leivinpaperi tulee reilusti yli. Sulata suklaa ja voi vesihauteessa. Vaahdota sokerit ja kananmunat. Lisää sulatettu voi koko ajan sekoittaen. Siivilöi mukaan perunajauhot ja lisää olut sekoittaen. Kaada vuokaan. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa noin 15-25 minuuttia, kunnes kakku on keskeltä ihan vähän tutiseva. Malta jäähdyttää kunnolla.
Koristele tomusokeriin pyöritetyillä karpaloilla.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.