Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Halloumi-pinsa

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1
pinsa-grillileipä
1/2
Filos Halloumi-juusto
3 - 4 rkl
Hellmann’s Garlic & Herbs -majoneesikastiketta
200 g
kirsikkatomaatteja
1
varsisipuli
2 rkl
Kalamata-oliiveja
basilikanlehtiä
oliiviöljyä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Lämmitä pinsa pakkauksen ohjeen mukaisesti joko grillissä tai uunissa. Viipaloi halloumi-juusto ohuiksi viipaleiksi ja paista grillissä tai pannulla. Paloittele kirsikkatomaatit, varsisipuli ja oliivit.

2

Levitä Hellmann’s Garlic & Herbs -majoneesikastiketta hieman jäähtyneen pinsan pinnalle ja asettele tomaatit, varsisipulit, oliivit ja juustoviipaleet sen päälle. Viimeistele oliiviöljyllä ja basilikan lehdillä.

Miltä maistui?
Resepti:
Food Market Herkku
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 2.4.2025
|
Muokattu: 2.4.2025

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.