Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Halloumisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
pkt halloumia
200 g
cantaloupe-melonia kuutioina
200 g
(tummia) viinirypäleitä
1 kpl
ruukku rukolaa
2 kpl
ruukkua salaattia
2 kpl
avokadoa
1/2 dl
siemensekoitusta tai paahdettuja kurpitsansiemeniä
oliiviöljyä / kurpitsansiemenöljyä
balsamico-viinietikkaa
öljyä halloumin paistamiseen
(tuoretta leipää)

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Huuhtele salaatit ja viinirypäleet.

2

Halkaise viinirypäleet, kuutioi meloni ja avokadot. Revi salaatti.

3

Sekoita kevyesti kaikki salaatit ja hedelmät. Jaa neljälle lautaselle.

4

Ripottele siemenet jokaisen annoksen päälle ja mausta  öljyllä ja balsamicolla.

5

Paista tai grillaa viipaloitu halloumi niin, että siinä on rapea paistopinta, mutta viipale on pehmeän mehevä sisältä.

6

Astettele paistetut halloumi-viipaleet salaatin päälle, ja tarjoile tuoreen leivän kera.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 8.8.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.