Haudutettu lohi

Nappaa talteen!
Valmista lohi makuliemessä hauduttamalla. Haudutettu lohi on helppo ja nopea ruoka, joka maistuu monenlaisten kasvisten kera.
| 700 g | lohifileetä |
| Liemi | |
|---|---|
| 8 dl | vettä |
| 2 rkl | etikkaa |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 rkl | merisuolaa |
| 10 kpl | maustepippuria |
| 2 kpl | laakerinlehteä |
- 1.
Poista lohifileestä ruodot ja näkyvä rasva. Leikkaa nahkan kanssa pienemmiksi annospaloiksi.
Kiehauta liemen ainekset kattilassa ja nosta lohipalat liemeen. Anna hautua hiljalleen poreilevassa liemessä kannen alla 3 minuuttia. Nosta kattila syrjään ja anna lohen vetäytyä liemessä vielä muutama minuutti. Tarjoile lohi kasvisten kera.
Haudutettu lohi
Valmista lohi makuliemessä hauduttamalla. Haudutettu lohi on helppo ja nopea ruoka, joka maistuu monenlaisten kasvisten kera.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 700 g | lohifileetä |
Liemi | |
| 8 dl | vettä |
| 2 rkl | etikkaa |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 rkl | merisuolaa |
| 10 kpl | maustepippuria |
| 2 kpl | laakerinlehteä |
Valmistus
- 1
Poista lohifileestä ruodot ja näkyvä rasva. Leikkaa nahkan kanssa pienemmiksi annospaloiksi.
Kiehauta liemen ainekset kattilassa ja nosta lohipalat liemeen. Anna hautua hiljalleen poreilevassa liemessä kannen alla 3 minuuttia. Nosta kattila syrjään ja anna lohen vetäytyä liemessä vielä muutama minuutti. Tarjoile lohi kasvisten kera.
Ravintosisältö
348
Energiaa kcal
1458
Energiaa kj
23,8 g
Rasvaa
4,5 g
Tyydyttynyttä rasvaa
0,8 g
Hiilihydraatteja
0,5 g
Sokereita
0,3 g
Kuituja
33,0 g
Proteiinia
0,2 g
Suolaa
348
Energiaa kcal
1458
Energiaa kj
23,8 g
Rasvaa
4,5 g
Tyydyttynyttä rasvaa
0,8 g
Hiilihydraatteja
0,5 g
Sokereita
0,3 g
Kuituja
33,0 g
Proteiinia
0,2 g
Suolaa
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.
Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 8 dl Vettä, 2 rkl Merisuolaa, Maustepippuria, Laakerinlehteä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli





























