Haudutettu lohi - Yhteishyvä

Haudutettu lohi

???
Annokset
4
Valmista lohi makuliemessä hauduttamalla. Haudutettu lohi on helppo ja nopea ruoka, joka maistuu monenlaisten kasvisten kera.
Jaa Somessa

Ainekset

700 g
Lohifileetä

LIEMI

8 dl
Vettä
2 rkl
Etikkaa
1 kpl
Sipuli
2 rkl
Merisuolaa
10 kpl
Maustepippuria
2 kpl
Laakerinlehteä

Näin teet

1

Poista lohifileestä ruodot ja näkyvä rasva. Leikkaa nahkan kanssa pienemmiksi annospaloiksi.

Kiehauta liemen ainekset kattilassa ja nosta lohipalat liemeen. Anna hautua hiljalleen poreilevassa liemessä kannen alla 3 minuuttia. Nosta kattila syrjään ja anna lohen vetäytyä liemessä vielä muutama minuutti. Tarjoile lohi kasvisten kera.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 29.12.2015
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja0 g1 g
Proteiinia33 g131 g
Rasvaa24 g95 g
Kuituja0 g1 g
Energiaa kj1446 5785
Energiaa kcal346 1382

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 8 dl Vettä

  • 2 rkl Merisuolaa

  • Maustepippuria

  • Laakerinlehteä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja0 g1 g
Proteiinia33 g131 g
Rasvaa24 g95 g
Kuituja0 g1 g
Energiaa kj1446 5785
Energiaa kcal346 1382

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 8 dl Vettä

  • 2 rkl Merisuolaa

  • Maustepippuria

  • Laakerinlehteä

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.