Poista lohifileestä ruodot ja näkyvä rasva. Leikkaa nahkan kanssa pienemmiksi annospaloiksi.
Kiehauta liemen ainekset kattilassa ja nosta lohipalat liemeen. Anna hautua hiljalleen poreilevassa liemessä kannen alla 3 minuuttia. Nosta kattila syrjään ja anna lohen vetäytyä liemessä vielä muutama minuutti. Tarjoile lohi kasvisten kera.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1446
346
23,8 g
4,5 g
0,3 g
0,3 g
0,3 g
32,8 g
0,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
8 dl Vettä,
2 rkl Merisuolaa,
Maustepippuria,
Laakerinlehteä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli