Haudutettu lohi | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Haudutettu lohi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Valmista lohi makuliemessä hauduttamalla. Haudutettu lohi on helppo ja nopea ruoka, joka maistuu monenlaisten kasvisten kera.

Ainekset

700 g
Lohifileetä

liemi

8 dl
Vettä
2 rkl
Etikkaa
1 kpl
Sipuli
2 rkl
Merisuolaa
10 kpl
Maustepippuria
2 kpl
Laakerinlehteä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Poista lohifileestä ruodot ja näkyvä rasva. Leikkaa nahkan kanssa pienemmiksi annospaloiksi.

Kiehauta liemen ainekset kattilassa ja nosta lohipalat liemeen. Anna hautua hiljalleen poreilevassa liemessä kannen alla 3 minuuttia. Nosta kattila syrjään ja anna lohen vetäytyä liemessä vielä muutama minuutti. Tarjoile lohi kasvisten kera.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 29.12.2015
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1446

346

23,8 g

4,5 g

0,3 g

0,3 g

0,3 g

32,8 g

0,2 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

8 dl Vettä,

2 rkl Merisuolaa,

Maustepippuria,

Laakerinlehteä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli