Haudutettu lohi
Ainekset
LIEMI
Näin teet
Poista lohifileestä ruodot ja näkyvä rasva. Leikkaa nahkan kanssa pienemmiksi annospaloiksi.
Kiehauta liemen ainekset kattilassa ja nosta lohipalat liemeen. Anna hautua hiljalleen poreilevassa liemessä kannen alla 3 minuuttia. Nosta kattila syrjään ja anna lohen vetäytyä liemessä vielä muutama minuutti. Tarjoile lohi kasvisten kera.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 0 g | 1 g |
Proteiinia | 33 g | 131 g |
Rasvaa | 24 g | 95 g |
Kuituja | 0 g | 1 g |
Energiaa kj | 1446 | 5785 |
Energiaa kcal | 346 | 1382 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
8 dl Vettä
2 rkl Merisuolaa
Maustepippuria
Laakerinlehteä
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 0 g | 1 g |
Proteiinia | 33 g | 131 g |
Rasvaa | 24 g | 95 g |
Kuituja | 0 g | 1 g |
Energiaa kj | 1446 | 5785 |
Energiaa kcal | 346 | 1382 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
8 dl Vettä
2 rkl Merisuolaa
Maustepippuria
Laakerinlehteä