Hedelmä-juustosalaatti - Yhteishyvä

Hedelmä-juustosalaatti

Hedelmäinen juustosalaatti ananaksesta ja melonista
Annokset
6
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

250 g
Juustoa (kahta erilaista)
1 kpl
Ruukku salaattia
300 g
Melonia
400 g
Ananasta
1 kpl
Ruukku basilikaa

KASTIKE:

1/4 dl
Appelsiinimehua
1 rkl
Öljyä

Näin teet

1

Kuutioi juusto, ananas ja meloni.

250 g
Juustoa (kahta erilaista)
400 g
Ananasta
300 g
Melonia
2

Paloittele salaatti kulhoon tai vadille. Leikkaa basilika saksilla joukkoon. Lisää juusto- ja hedelmäkuutiot.

1 kpl
Ruukku salaattia
1 kpl
Ruukku basilikaa
3

Sekoita kastike ja valuta salaattiin.

1/4 dl
Appelsiinimehua
1 rkl
Öljyä
Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 12.1.2005
Muokattu: 13.2.2019
Jaa Somessa