Hedelmä-juustosalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Hedelmäinen juustosalaatti ananaksesta ja melonista

Hedelmä-juustosalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

250 g
Juustoa (kahta erilaista)
1 kpl
Ruukku salaattia
300 g
Melonia
400 g
Ananasta
1 kpl
Ruukku basilikaa

kastike:

1/4 dl
Appelsiinimehua
1 rkl
Öljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuutioi juusto, ananas ja meloni.

250 g
Juustoa (kahta erilaista)
400 g
Ananasta
300 g
Melonia
2

Paloittele salaatti kulhoon tai vadille. Leikkaa basilika saksilla joukkoon. Lisää juusto- ja hedelmäkuutiot.

1 kpl
Ruukku salaattia
1 kpl
Ruukku basilikaa
3

Sekoita kastike ja valuta salaattiin.

1/4 dl
Appelsiinimehua
1 rkl
Öljyä
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 12.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.