Hedelmälautanen ja vaniljavaahto | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Vaniljavaahtoa ja hedelmiä

Hedelmälautanen ja vaniljavaahto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Valitse lautaselle kauden hedelmiä ja kruunaa terveellisempi jälkiruoka vaniljavaahdolla ja inkiväärillä.

Ainekset

1/2 - 1 kpl
/ruokailija: kauden kypsiä hedelmiä ja marjoja (esim. passioita, aprikooseja tai persikoita ja mansikoita tai sharoneita, banaaneita ja annoonaa

vaniljavaahto:

1 kpl
(2 dl) kuohukermaa
1/2 kpl
(à 2 dl) valmista vaniljakastiketta
Jauhettua inkivääriä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Varaa jokaiselle ruokailijalle lautaselle 2-3 kauden kypsää hedelmää. Osta hedelmät riittävän ajoissa ja kypsytä huoneenlämmössä tarpeen mukaan, jos ne ovat vielä kovia.

Tarjoa hedelmät huoneenlämpöisinä ja kerma kylmänä. Vaahdota kerma kovaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon kylmä vaniljakastike, jolloin vaahto löystyy. Lisää inkivääri.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 7.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.