Hedelmälautanen ja vaniljavaahto
15 min

Nappaa talteen!
Valitse lautaselle kauden hedelmiä ja kruunaa terveellisempi jälkiruoka vaniljavaahdolla ja inkiväärillä.
| 1/2 - 1 kpl | /ruokailija: kauden kypsiä hedelmiä ja marjoja (esim. passioita, aprikooseja tai persikoita ja mansikoita tai sharoneita, banaaneita ja annoonaa |
| Vaniljavaahto: | |
|---|---|
| 1 kpl | (2 dl) kuohukermaa |
| 1/2 kpl | (à 2 dl) valmista vaniljakastiketta |
| jauhettua inkivääriä | |
- 1.
Varaa jokaiselle ruokailijalle lautaselle 2-3 kauden kypsää hedelmää. Osta hedelmät riittävän ajoissa ja kypsytä huoneenlämmössä tarpeen mukaan, jos ne ovat vielä kovia.
Tarjoa hedelmät huoneenlämpöisinä ja kerma kylmänä. Vaahdota kerma kovaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon kylmä vaniljakastike, jolloin vaahto löystyy. Lisää inkivääri.
Hedelmälautanen ja vaniljavaahto
Valitse lautaselle kauden hedelmiä ja kruunaa terveellisempi jälkiruoka vaniljavaahdolla ja inkiväärillä.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1/2 - 1 kpl | /ruokailija: kauden kypsiä hedelmiä ja marjoja (esim. passioita, aprikooseja tai persikoita ja mansikoita tai sharoneita, banaaneita ja annoonaa |
Vaniljavaahto: | |
| 1 kpl | (2 dl) kuohukermaa |
| 1/2 kpl | (à 2 dl) valmista vaniljakastiketta |
| jauhettua inkivääriä | |
Valmistus
- 1
Varaa jokaiselle ruokailijalle lautaselle 2-3 kauden kypsää hedelmää. Osta hedelmät riittävän ajoissa ja kypsytä huoneenlämmössä tarpeen mukaan, jos ne ovat vielä kovia.
Tarjoa hedelmät huoneenlämpöisinä ja kerma kylmänä. Vaahdota kerma kovaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon kylmä vaniljakastike, jolloin vaahto löystyy. Lisää inkivääri.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























