Hedelmälautanen ja vaniljavaahto

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Valitse lautaselle kauden hedelmiä ja kruunaa terveellisempi jälkiruoka vaniljavaahdolla ja inkiväärillä.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1/2 - 1 kpl/ruokailija: kauden kypsiä hedelmiä ja marjoja (esim. passioita, aprikooseja tai persikoita ja mansikoita tai sharoneita, banaaneita ja annoonaa

Vaniljavaahto:

1 kpl(2 dl) kuohukermaa
1/2 kpl(à 2 dl) valmista vaniljakastiketta
jauhettua inkivääriä

Valmistus

  1. 1

    Varaa jokaiselle ruokailijalle lautaselle 2-3 kauden kypsää hedelmää. Osta hedelmät riittävän ajoissa ja kypsytä huoneenlämmössä tarpeen mukaan, jos ne ovat vielä kovia.

    Tarjoa hedelmät huoneenlämpöisinä ja kerma kylmänä. Vaahdota kerma kovaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon kylmä vaniljakastike, jolloin vaahto löystyy. Lisää inkivääri.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä