Hedelmäsalaatti ja pashavaahto

arvosana5/5

(1)arvio
8 Annosta

Ainekset (8 annosta)

MääräAinesosa
1 kplpersikoita
2 kplappelsiinia
2 kplkiiviä
2 kplbanaania
1 kplpäärynä

Pashavaahto:

2 dlkermaa
1 kplmaitorahkaa
1/2 dlsokeria
2 dlrusinoita tai korintteja
1 dlmantelirouhetta

Valmistus

  1. 1

    Kaada persikoiden liemestä osa talteen. Paloittele persikat. Kuori appelsiineista valkoinen osa kokonaan pois. Aloita leikkaamalla kanta ja yläosa pois. Nosta appelsiini leikkuulaudalle pystyyn ja poista kuori leikkaamalla ylhäältä alaspäin appelsiinin muotoa seuraten. Leikkaa appelsiinit lohkoiksi. Kuori ja paloittele kiivit ja banaani. Kuori päärynä, halkaise ja poista siemenkota. Paloittele. Sekoita hedelmistä salaatti ja kaada päälle noin 1 dl persikoiden lientä. Vaahdota pashavaahtoa varten kerma, lisää joukkoon rahka, sokeri, rusinat tai korintit ja mantelirouhe. Tarjoile salaatti pashavaahdon kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä