Hedelmävartaat ja dippikastikkeet - Yhteishyvä

Hedelmävartaat ja dippikastikkeet

???
Kappaleita
1
Jaa Somessa

Ainekset

Erilaisia hedelmiä paloina

SUKLAADIPPI

2 dl
Kuohukermaa
2 dl
Ruokosokeria
1 rkl
Vaniljasokeria
1/2 kpl
Levyä (à 170 g) tummaa taloussuklaata
1 tl
Rypsiöljyä

VALKOSUKLAADIPPI

100 g
Valkosuklaata
1 rkl
Rypsiöljyä
1 rkl
Vaniljasokeria

KAKTUSVIIKUNASOSE:

5 - 6 kpl
Kypsää kaktusviikunaa
Sokeria
Sitruunamehua

Näin teet

1

Paloittele tarpeen mukaan kuoritut hedelmät tukeviksi paloiksi ja pujota vartaisiin.

Kuumenna suklaadippien ainekset erikseen pienissä kasareissa, suklaalevyt paloiteltuina. Sekoita koko ajan pohjaa myöten, kunnes seokset ovat tasaisia ja sakeita. Käytä mietoa lämpöä.

Halkaise kaktusviikunat ja koverra malto kulhoon. Sekoita ja soseuta. Mausta. Tarjoa kastikkeet vartaiden lisänä.

Resepti
Anu Brask
Kuvat
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 7.12.2004
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa