Hedelmävartaat ja dippikastikkeet | Makeiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Hedelmävartaat ja dippikastikkeet

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

Erilaisia hedelmiä paloina

suklaadippi

2 dl
Kuohukermaa
2 dl
Ruokosokeria
1 rkl
Vaniljasokeria
1/2 kpl
Levyä (à 170 g) tummaa taloussuklaata
1 tl
Rypsiöljyä

valkosuklaadippi

100 g
Valkosuklaata
1 rkl
Rypsiöljyä
1 rkl
Vaniljasokeria

kaktusviikunasose:

5 - 6 kpl
Kypsää kaktusviikunaa
Sokeria
Sitruunamehua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele tarpeen mukaan kuoritut hedelmät tukeviksi paloiksi ja pujota vartaisiin.

Kuumenna suklaadippien ainekset erikseen pienissä kasareissa, suklaalevyt paloiteltuina. Sekoita koko ajan pohjaa myöten, kunnes seokset ovat tasaisia ja sakeita. Käytä mietoa lämpöä.

Halkaise kaktusviikunat ja koverra malto kulhoon. Sekoita ja soseuta. Mausta. Tarjoa kastikkeet vartaiden lisänä.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 7.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.