Hedelmävartaat ja dippikastikkeet

Nappaa talteen!
| erilaisia hedelmiä paloina | |
| Suklaadippi | |
|---|---|
| 2 dl | kuohukermaa |
| 2 dl | ruokosokeria |
| 1 rkl | vaniljasokeria |
| 1/2 kpl | levyä (à 170 g) tummaa taloussuklaata |
| 1 tl | rypsiöljyä |
| Valkosuklaadippi | |
| 100 g | valkosuklaata |
| 1 rkl | rypsiöljyä |
| 1 rkl | vaniljasokeria |
| Kaktusviikunasose: | |
| 5 - 6 kpl | kypsää kaktusviikunaa |
| sokeria | |
| sitruunamehua | |
- 1.
Paloittele tarpeen mukaan kuoritut hedelmät tukeviksi paloiksi ja pujota vartaisiin.
Kuumenna suklaadippien ainekset erikseen pienissä kasareissa, suklaalevyt paloiteltuina. Sekoita koko ajan pohjaa myöten, kunnes seokset ovat tasaisia ja sakeita. Käytä mietoa lämpöä.
Halkaise kaktusviikunat ja koverra malto kulhoon. Sekoita ja soseuta. Mausta. Tarjoa kastikkeet vartaiden lisänä.
Hedelmävartaat ja dippikastikkeet
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| erilaisia hedelmiä paloina | |
Suklaadippi | |
| 2 dl | kuohukermaa |
| 2 dl | ruokosokeria |
| 1 rkl | vaniljasokeria |
| 1/2 kpl | levyä (à 170 g) tummaa taloussuklaata |
| 1 tl | rypsiöljyä |
Valkosuklaadippi | |
| 100 g | valkosuklaata |
| 1 rkl | rypsiöljyä |
| 1 rkl | vaniljasokeria |
Kaktusviikunasose: | |
| 5 - 6 kpl | kypsää kaktusviikunaa |
| sokeria | |
| sitruunamehua | |
Valmistus
- 1
Paloittele tarpeen mukaan kuoritut hedelmät tukeviksi paloiksi ja pujota vartaisiin.
Kuumenna suklaadippien ainekset erikseen pienissä kasareissa, suklaalevyt paloiteltuina. Sekoita koko ajan pohjaa myöten, kunnes seokset ovat tasaisia ja sakeita. Käytä mietoa lämpöä.
Halkaise kaktusviikunat ja koverra malto kulhoon. Sekoita ja soseuta. Mausta. Tarjoa kastikkeet vartaiden lisänä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























