Hedelmävartaat ja dippikastikkeet

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
erilaisia hedelmiä paloina

Suklaadippi

2 dlkuohukermaa
2 dlruokosokeria
1 rklvaniljasokeria
1/2 kpllevyä (à 170 g) tummaa taloussuklaata
1 tlrypsiöljyä

Valkosuklaadippi

100 gvalkosuklaata
1 rklrypsiöljyä
1 rklvaniljasokeria

Kaktusviikunasose:

5 - 6 kplkypsää kaktusviikunaa
sokeria
sitruunamehua

Valmistus

  1. 1

    Paloittele tarpeen mukaan kuoritut hedelmät tukeviksi paloiksi ja pujota vartaisiin.

    Kuumenna suklaadippien ainekset erikseen pienissä kasareissa, suklaalevyt paloiteltuina. Sekoita koko ajan pohjaa myöten, kunnes seokset ovat tasaisia ja sakeita. Käytä mietoa lämpöä.

    Halkaise kaktusviikunat ja koverra malto kulhoon. Sekoita ja soseuta. Mausta. Tarjoa kastikkeet vartaiden lisänä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä