Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hedelmävartaat ja dippikastikkeet

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

Erilaisia hedelmiä paloina

Suklaadippi

2 dl
Kuohukermaa
2 dl
Ruokosokeria
1 rkl
Vaniljasokeria
1/2 kpl
Levyä (à 170 g) tummaa taloussuklaata
1 tl
Rypsiöljyä

Valkosuklaadippi

100 g
Valkosuklaata
1 rkl
Rypsiöljyä
1 rkl
Vaniljasokeria

Kaktusviikunasose:

5 - 6 kpl
Kypsää kaktusviikunaa
Sokeria
Sitruunamehua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele tarpeen mukaan kuoritut hedelmät tukeviksi paloiksi ja pujota vartaisiin.

Kuumenna suklaadippien ainekset erikseen pienissä kasareissa, suklaalevyt paloiteltuina. Sekoita koko ajan pohjaa myöten, kunnes seokset ovat tasaisia ja sakeita. Käytä mietoa lämpöä.

Halkaise kaktusviikunat ja koverra malto kulhoon. Sekoita ja soseuta. Mausta. Tarjoa kastikkeet vartaiden lisänä.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 7.12.2004
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.