Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helpot kaura-pinaattiletut

timer-icon30 min
Fork and knife
24 Kappaletta
Kokeile helppoa tapaa valmistaa pinaattiletut. Sulata taikinaan paketti valmista pakastepinaattikeittoa ja käytä vehnäjauhojen sijaan kaurajauhoja. Tarjoa letut puolukkasurvoksen kera.

Ainekset

400 g
(1 pkt) Kotimaista-pakastepinaattikeittoa
2 kpl
Kotimaista-kananmunaa
2 dl
Kotimaista-kaurajauhoja

Paistamiseen

Kotimaista-rypsiöljyä

Lisäksi

200 g
(1 ps) Kotimaista-puolukoita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata keitto jääkaapissa yön yli tai mikrossa noin 4 minuuttia välillä sekoittaen.

400 g
(1 pkt) Kotimaista-pakastepinaattikeittoa
2

Vatkaa joukkoon munat ja jauhot. Anna turvota noin 5 minuuttia.

2 kpl
Kotimaista-kananmunaa
2 dl
Kotimaista-kaurajauhoja
3

Paista letut molemmin puolin keskilämmöllä, öljytyllä pannulla.

Kotimaista-rypsiöljyä
4

Survo haarukalla puolisulaneet puolukat ja lisää halutessasi sokeria maun mukaan. Tarjoa letut puolukkasurvoksen kanssa.

200 g
(1 ps) Kotimaista-puolukoita

Vinkki: Valmista resepti Kotimaista-sarjan tuotteilla! Kotimaista on S-ryhmän oma merkki. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- ja Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.

Katso lisää Kotimaista-reseptejä täältä:

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 27.9.2021
|
Muokattu: 8.9.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

50

210

2,2 g

0,8 g

4,5 g

1,5 g

0,6 g

2,8 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Kotimaista-rypsiöljyä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli