Sulata keitto jääkaapissa yön yli tai mikrossa noin 4 minuuttia välillä sekoittaen.
Vatkaa joukkoon munat ja jauhot. Anna turvota noin 5 minuuttia.
Paista letut molemmin puolin keskilämmöllä, öljytyllä pannulla.
Survo haarukalla puolisulaneet puolukat ja lisää halutessasi sokeria maun mukaan. Tarjoa letut puolukkasurvoksen kanssa.
Vinkki: Valmista resepti Kotimaista-sarjan tuotteilla! Kotimaista on S-ryhmän oma merkki. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- ja Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.
Katso lisää Kotimaista-reseptejä täältä:
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
50
210
2,2 g
0,8 g
4,5 g
1,5 g
0,6 g
2,8 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Kotimaista-rypsiöljyä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli