Helpot kaura-pinaattiletut

arvosana3/5

(1)arvio
24 Kappaletta

30 min

Kokeile helppoa tapaa valmistaa pinaattiletut. Sulata taikinaan paketti valmista pakastepinaattikeittoa ja käytä vehnäjauhojen sijaan kaurajauhoja. Tarjoa letut puolukkasurvoksen kanssa.

Ainekset

MääräAinesosa
400 g(1 pkt) kotimaista-pakastepinaattikeittoa
2 kplkotimaista-kananmunaa
2 dlkotimaista-kaurajauhoja

Paistamiseen

kotimaista-rypsiöljyä

Lisäksi

200 g(1 ps) kotimaista-puolukoita

Valmistus

  1. 1

    Sulata keitto jääkaapissa yön yli tai mikrossa noin 4 minuuttia välillä sekoittaen.

    MääräAinesosa
    400 g(1 pkt) kotimaista-pakastepinaattikeittoa
  2. 2

    Vatkaa joukkoon munat ja jauhot. Anna turvota noin 5 minuuttia.

    MääräAinesosa
    2 kplkotimaista-kananmunaa
    2 dlkotimaista-kaurajauhoja
  3. 3

    Paista letut molemmin puolin keskilämmöllä, öljytyllä pannulla.

    MääräAinesosa
    kotimaista-rypsiöljyä
  4. 4

    Survo haarukalla puolisulaneet puolukat ja lisää halutessasi sokeria maun mukaan. Tarjoa letut puolukkasurvoksen kanssa.

    MääräAinesosa
    200 g(1 ps) kotimaista-puolukoita

Vinkki: Valmista resepti Kotimaista-sarjan tuotteilla! Kotimaista on S-ryhmän oma merkki. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- ja Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.

Katso lisää Kotimaista-reseptejä täältä:

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Kotimaista-rypsiöljyä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Ninna Lindström
24.9.2021
|
Päivitetty: 1.10.2025

Samankaltaisia reseptejä