Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Helpot kaura-pinaattiletut

Helpot kaura-pinaattiletut

timer-icon30 min
Fork and knife
24 Kappaletta
Fork and knife
24 Kappaletta
Kokeile helppoa tapaa valmistaa pinaattiletut. Sulata taikinaan paketti valmista pakastepinaattikeittoa ja käytä vehnäjauhojen sijaan kaurajauhoja. Tarjoa letut puolukkasurvoksen kera.

Ainekset

400 g
(1 pkt) Kotimaista-pakastepinaattikeittoa
2 kpl
Kotimaista-kananmunaa
2 dl
Kotimaista-kaurajauhoja

paistamiseen

1 rkl
Kotimaista-rypsiöljyä

lisäksi

200 g
(1 ps) Kotimaista-puolukoita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata keitto jääkaapissa yön yli tai mikrossa noin 4 minuuttia välillä sekoittaen.

400 g
(1 pkt) Kotimaista-pakastepinaattikeittoa
2

Vatkaa joukkoon munat ja jauhot. Anna turvota noin 5 minuuttia.

2 kpl
Kotimaista-kananmunaa
2 dl
Kotimaista-kaurajauhoja
3

Paista letut molemmin puolin keskilämmöllä, öljytyllä pannulla.

1 rkl
Kotimaista-rypsiöljyä
4

Survo haarukalla puolisulaneet puolukat ja lisää halutessasi sokeria maun mukaan. Tarjoa letut puolukkasurvoksen kanssa.

200 g
(1 ps) Kotimaista-puolukoita

Vinkki: Valmista resepti Kotimaista-sarjan tuotteilla! Kotimaista on S-ryhmän oma merkki. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- ja Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.

Katso lisää Kotimaista-reseptejä täältä:

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 27.9.2021
Muokattu: 24.9.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

55

231

2,8 g

0,8 g

4,5 g

1,5 g

0,6 g

2,8 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli