Pane korppujauhot turpoamaan veteen.
Silppua sipuli ja kuullota se öljytilkassa.
Sekoita korppujauhoihin muna, sipulisilppu, pesto, yrttisilppu ja mausteet. Lisää viimeiseksi jauheliha ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan maustua hetki.
Pyörittele taikinasta kostutetuilla käsillä pieniä lihapullia. Paista lihapullat kolmessa erässä öljytilkassa paistinpannulla. Käytä alkuruskistukseen hyvää lämpöä, vähennä lämpö miedommaksi ja paista edelleen, kunnes pyörykät ovat sisältä kypsiä. Tarjoa lihapullat pastan ja tomaatti-rucolasalaatin kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
376
1573
27,0 g
8,5 g
11,0 g
2,0 g
0,8 g
22,3 g
2,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Öljyä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli