Helppo lihapullakeitto | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Helppo lihapullakeitto

Helppo lihapullakeitto

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Arjen nopea lihapullakeitto syntyy valmiista lihapullista ja pakastevihannessekoituksesta.

Ainekset

25 kpl
Pientä lihapullaa
1 l
Vettä
2 kpl
Lihaliemikuutiota
1 kpl
Pakastevihannessekoitusta
1/2 tl
Suolaa
1 kpl
Sipuli
6 kpl
Perunaa
Mustapippuria
(koristeeksi persiljaa)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Pese, kuori ja lohko perunat.

Kaada vesi kattilaan, lisää lihaliemi ja suola. Kiehauta vesi.

Lisää kattilaan sipuli, perunat, pakastekasvikset, lihapullat ja mustapippuri.

Keitä, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 15 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.10.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.