Helppo omenatoscakakku - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helppo omenatoscakakku

???
Annokset
10
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(450 g) toscakakkujauhetta
1 3/4 dl
Vettä
1/2 dl
Juoksevaa rasvaseosta tai sulatettua voita tai margariinia

TÄYTE

2 kpl
Omenaa
1 tl
Kanelia

Näin teet

1

Sekoita taikina kulhossa pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada taikina voideltuun 20–22 cm halkaisijaltaan olevaan kakkuvuokaan. Pese omenat huolella ja viipaloi ne kuorineen. Nostele omenaviipaleet limittäin taikinan päälle ja sirota pinnalle kanelia. Paista kakkua uunin alaosassa 200 asteessa 25 minuuttia. Ripottele valmis toscakuorrutus kakun pinnalle ja jatka paistamista vielä noin 10–15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.9.2005
Muokattu: 15.5.2019