Helppo omenatoscakakku | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Helppo omenatoscakakku

timer-icon15 min
Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta

Ainekset

1 kpl
(450 g) toscakakkujauhetta
1 3/4 dl
Vettä
1/2 dl
Juoksevaa rasvaseosta tai sulatettua voita tai margariinia

täyte

2 kpl
Omenaa
1 tl
Kanelia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita taikina kulhossa pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada taikina voideltuun 20–22 cm halkaisijaltaan olevaan kakkuvuokaan. Pese omenat huolella ja viipaloi ne kuorineen. Nostele omenaviipaleet limittäin taikinan päälle ja sirota pinnalle kanelia. Paista kakkua uunin alaosassa 200 asteessa 25 minuuttia. Ripottele valmis toscakuorrutus kakun pinnalle ja jatka paistamista vielä noin 10–15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.9.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.