Helppo omenatoscakakku

Arvostele resepti
10 Annosta

15 min

Ainekset (10 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(450 g) toscakakkujauhetta
1 3/4 dlvettä
1/2 dljuoksevaa rasvaseosta tai sulatettua voita tai margariinia

Täyte

2 kplomenaa
1 tlkanelia

Valmistus

  1. 1

    Sekoita taikina kulhossa pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada taikina voideltuun 20–22 cm halkaisijaltaan olevaan kakkuvuokaan. Pese omenat huolella ja viipaloi ne kuorineen. Nostele omenaviipaleet limittäin taikinan päälle ja sirota pinnalle kanelia. Paista kakkua uunin alaosassa 200 asteessa 25 minuuttia. Ripottele valmis toscakuorrutus kakun pinnalle ja jatka paistamista vielä noin 10–15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025