Helppo suklaajäätelö
Useita tunteja (josta 15 min aktiivista)
5 Annosta
Appelsiini-suklaajäätelö valmistuu pakastimessa muutamassa tunnissa. Helppoon kotijäätelöön tarvitaan vain kolmea ainesta.
Ainekset
Valmistus
1
Rouhi suklaa. Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon kondensoitu maito ja suklaarouhe.
397 g
(1 prk) makeutettua kondensoitua maitoa
4 dl
(2 prk) kuohukermaa
200 g
(1 levy) appelsiinikrokanttimaitosuklaata
2
Kaada kakkuvuokaan (1-1,5 l). Pakasta ainakin 4 tuntia.
3
Kasta vuoka nopeasti kuumaan veteen ja kumoa jäätelö. Koristele halutessasi suklaalla ja appelsiinilla.
Lisää aiheesta
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Anna Huovinen
Julkaistu: 18.11.2020
|Muokattu: 19.1.2023
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
664
2778
49,4 g
30,6 g
47,2 g
45,2 g
0,6 g
8,0 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli