Helppo suklaajäätelö | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Helppo suklaajäätelö
Play

Helppo suklaajäätelö

timer-iconUseita tunteja  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta
Appelsiini-suklaajäätelö valmistuu pakastimessa muutamassa tunnissa. Helppoon kotijäätelöön tarvitaan vain kolmea ainesta.

Ruokavaliot

Ainekset

200 g
(1 levy) appelsiinikrokanttimaitosuklaata
4 dl
(2 prk) kuohukermaa
397 g
(1 prk) makeutettua kondensoitua maitoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Rouhi suklaa. Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon kondensoitu maito ja suklaarouhe.

397 g
(1 prk) makeutettua kondensoitua maitoa
4 dl
(2 prk) kuohukermaa
200 g
(1 levy) appelsiinikrokanttimaitosuklaata
2

Kaada kakkuvuokaan (1-1,5 l). Pakasta ainakin 4 tuntia.

3

Kasta vuoka nopeasti kuumaan veteen ja kumoa jäätelö. Koristele halutessasi suklaalla ja appelsiinilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Anna Huovinen
Julkaistu: 18.11.2020
Muokattu: 18.11.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

2009

480

41,2 g

25,6 g

22,4 g

22,4 g

0,6 g

5,6 g

0,2 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

397 g (1 prk) makeutettua kondensoitua maitoa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli