Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helppo suklaajäätelö

timer-iconUseita tunteja  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta
Appelsiini-suklaajäätelö valmistuu pakastimessa muutamassa tunnissa. Helppoon kotijäätelöön tarvitaan vain kolmea ainesta.

Ainekset

200 g
(1 levy) appelsiinikrokanttimaitosuklaata
4 dl
(2 prk) kuohukermaa
397 g
(1 prk) makeutettua kondensoitua maitoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Rouhi suklaa. Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon kondensoitu maito ja suklaarouhe.

397 g
(1 prk) makeutettua kondensoitua maitoa
4 dl
(2 prk) kuohukermaa
200 g
(1 levy) appelsiinikrokanttimaitosuklaata
2

Kaada kakkuvuokaan (1-1,5 l). Pakasta ainakin 4 tuntia.

3

Kasta vuoka nopeasti kuumaan veteen ja kumoa jäätelö. Koristele halutessasi suklaalla ja appelsiinilla.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Anna Huovinen
Julkaistu: 18.11.2020
|
Muokattu: 19.1.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

664

2778

49,4 g

30,6 g

47,2 g

45,2 g

0,6 g

8,0 g

0,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli