Helppo suklaakakku
Ainekset
Kuorrute
Koristeluun halutessasi
Valmistus
Vuoraa irtopohjavuoka (halkaisija n. 26 cm) leivinpaperilla ja sivele reunat öljyllä. Riko munat kulhoon, sekoita joukkoon sokeri, öljy, maito ja kaakaojauhe. Yhdistä leivinjauhe desiin jauhoja ja lisää kaikki loput ainekset taikinaan. Sekoita tasaiseksi. Kaavi taikina vuokaan. Paita 200-asteisen uunin alatasolla 30 minuuttia.
Ota kakku vuoasta ja anna jäähtyä. Sekoita mascarponejuusto ja suklaakastike tasaiseksi. Levitä kuorrute kakulle. Koristele vadelmilla.
Vinkki: Kakun voi syödä myös ilman kuorrutetta kuivakakun tapaan.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
392
1640
26,5 g
7,3 g
31,8 g
19,4 g
1,8 g
6,2 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 dl (1 prk) suklaakastiketta,
vadelmia (pakaste, kotimaisia).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli