Helppo tonnikalawrap

arvosana5/5

(4)arviota
4 Palaa

15 min

Helpot ja nopeat tonnikalawrapit sopivat lounaaksi tai folioon käärittynä evääksi. Chilimajoneesi ja chilihiutaleet antavat wrapeille sopivasti makua.

Ainekset

MääräAinesosa
105 g(1 prk 150/105 g) tonnikalapaloja vedessä
200 gpehmeää raejuustoa
3 rklchilimajoneesia
1 kplmaustekurkku
ripaus chilihiutaleita
1 kplsuippopaprika
50 g(½ ps) jääsalaattia
4 kpltortillaa (medium-koko)

Valmistus

  1. 1

    Valuta tonnikala. Sekoita kulhossa tonnikala, raejuusto ja chilimajoneesi.

    MääräAinesosa
    105 g(1 prk 150/105 g) tonnikalapaloja vedessä
    200 gpehmeää raejuustoa
    3 rklchilimajoneesia
  2. 2

    Pilko maustekurkku hyvin pieniksi kuutioiksi ja sekoita tonnikalatahnan joukkoon. Mausta chilihiutaleilla.

    MääräAinesosa
    1 kplmaustekurkku
    ripaus chilihiutaleita
  3. 3

    Huuhtele paprika ja salaatti. Suikaloi paprika ohueksi.

    MääräAinesosa
    1 kplsuippopaprika
    50 g(½ ps) jääsalaattia
  4. 4

    Levitä tonnikalatahna tortilloille, jätä pari senttiä reunoilta tyhjäksi. Laita keskelle muutama paprikasiivu ja päälle kaksi salaatinlehteä. Rullaa tiukaksi wrapiksi ja leikkaa kahtia.

    MääräAinesosa
    4 kpltortillaa (medium-koko)

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: ripaus chilihiutaleita, 4 kpl tortillaa (medium-koko).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Yhteishyvän ruokatoimitus
Kuvat:
Reetta Pasanen
19.7.2025
|
Päivitetty: 11.11.2025

Samankaltaisia reseptejä