Helppo uunilohi | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Helppo uunilohi

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Annosta
Fork and knife
1 Annosta

Ainekset

600 - 800 g
Lohi- tai kirjolohifileetä
1 rkl
Sitruunamehua
1 tl
Suolaa
Mustapippuria
1 kpl
(400 g) valmista ateriakastiketta, esim. tikka masala

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pane kalafilee uunivuokaan. Pirskottele pinnalle sitruunamehua ja sirottele päälle kevyesti suolaa ja pippuria. Levitä päälle kastike. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia. Sirottele pinnalle hienonnettu tilliä tai ruohosipulia. Tarjoa lisänä riisiä tai kuskusia ja salaattia.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.5.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.