Helppo uunilohi

Arvostele resepti
1 Annosta

15 min

Ainekset (1 annosta)

MääräAinesosa
600 - 800 glohi- tai kirjolohifileetä
1 rklsitruunamehua
1 tlsuolaa
mustapippuria
1 kpl(400 g) valmista ateriakastiketta, esim. tikka masala

Valmistus

  1. 1

    Pane kalafilee uunivuokaan. Pirskottele pinnalle sitruunamehua ja sirottele päälle kevyesti suolaa ja pippuria. Levitä päälle kastike. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia. Sirottele pinnalle hienonnettu tilliä tai ruohosipulia. Tarjoa lisänä riisiä tai kuskusia ja salaattia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025