Hillosydämiset muffinit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Hillosydämiset muffinit

Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta

Ainekset

100 g
Margariinia
1 dl
Sokeria
1 kpl
Kananmuna
2 dl
Vehnäjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
1 dl
Kermaa

täyte:

Appelsiini- tai aprikoosimarmeladia

pinnalle:

100 g
Appelsiini- tai sitruunatuorejuustoa
1 - 2 rkl
Appelsiinimehua
Sokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää muna edelleen vatkaten. Lisää taikinaan vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Lisää myös kerma. Sekoita taikina, mutta vältä turhaa vaivaamista. Lusikoi taikinaa muffinivuokiin niin, että noin kolmasosa vuoasta jää vajaaksi. Paina jokaiseen leivonnaiseen esimerkiksi jauhotetulla tai veteen kastetulla sormella syvennys. Nosta siihen noin puoli teelusikallista marmeladia. Paista 200–asteisessa uunissa 12–15 minuuttia. Anna jäähtyä. Notkista tuorejuustoa hiukan mehulla ja makeuta maun mukaan sokerilla. Levitä seosta kakuille. Voit koristella nonparelleilla tai ohuilla appelsiininkuorisuikaleilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.5.2007
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.