Leikkaa kaali 8-10 lohkoon niin, että kanta pitää kaalinsiivut edelleen kasassa. Voitele kaalilohkot oliiviöljyllä ja mausta suolalla.
Hienonna lehtipersilja ja sekoita vinegretin aineet.
Mausta vinegretti maun mukaan sokerilla ja suolalla.
Grillaa kaalilohkoihin tummat raidat ja nostele ne sen jälkeen folionyyttiin. Pirskottele kaalien päälle vinegrettiä ja anna hautua kypsiksi folionyytissä epäsuoralla lämmöllä.
Paista sillä aikaa bratwurstit ja grillaa halutessasi kevyesti myös hodarisämpylät. Kokoa hodarit haluamiesi täytteiden kera.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
452
1893
46,6 g
8,6 g
4,8 g
4,8 g
—
5,0 g
0,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Varhaiskaali,
oliiviöljyä,
suolaa,
0,5 pnt lehtipersiljaa,
Sitruunan mehu,
suolaa,
10 kpl hot dog-sämpylää,
sinappia,
aiolia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli