Leikkaa broilereihin taskut, aloittaen leikkeen sivusta. Valmista täyte. Kuori ja pilko omena pieniksi. Sekoita omenapalat, homejuustomurut ja rosmariini lusikalla painellen niin, että ainekset hieman soseutuvat. Täytä broileritaskut täytteellä. Sulje muutamalla cocktailtikulla. Ruskista leikkeet molemmin puolin, mausta ja hauduta kypsiksi. Keitä riisi currylla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta omenasoseella ja suolalla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
492
2059
11,0 g
5,5 g
52,5 g
2,3 g
1,5 g
44,0 g
0,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Paprikajauhetta,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
Öljyä,
Cocktailtikkuja,
6 dl Vettä,
1 tl Currya,
3 rkl Makeuttamatonta omenasosetta,
Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli