Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hummerikeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
keitetty, pakastettu hummeri 400 g
8 dl
kalalientä
3 rkl
kasviöljyä
1 kpl
sipuli
1 kpl
porkkana
2 rkl
vehnäjauhoja
1 kpl
laakerinlehti
1 kpl
oksa tuoretta timjamia
1 kpl
nippu persiljaa
2 rkl
tomaattipyreetä
2 dl
kuivaa valkoviiniä
1/2 dl
konjakkia
1 dl
kuohukermaa
pala juuriselleriä
suolaa, valkopippuria, cayennepippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Halkaise sulatettu hummeri pitkittäin ja ota talteen kaikki liha, myös saksista.

2

Kuivata kuorenpalat uunissa ja survo morttelissa pienemmäksi.

3

Kuumenna isossa kattilassa kalaliemi.

4

Paloittele sipuli, porkkana ja juuriselleri. Kuumenna öljy pannussa ja lisää vihannekset ja hummerinkuoret. Paahda kunnes kuorien väri vaalenee.

5

Kaada kuoret ja vihannekset kalaliemen joukkoon. Lisää mausteet ,tomaattipyree, valkoviini ja konjakki.

6

Keitä kannella peitettynä 20 min.

7

Suurusta kermaan sekoitetuilla jauhoilla, keitä aivan hiljaa 3 minuuttia.

8

Tarkista mausteet, siivilöi keitto ja lisää haluamasi määrä hummerin lihaa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.