Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hunaja-inkiväärimuffinit

Fork and knife
13 Kappaletta
Fork and knife
13 Kappaletta

Ainekset

150 g
Margariinia
3/4 dl
Juoksevaa hunajaa
2 kpl
Kananmunaa
2 dl
Sokeria
4 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
1 tl
Vaniljasokeria
1/2 tl
Jauhettua inkivääriä
1 dl
Turkkilaista jogurttia

Päälle

1 kpl
Maustettua rahkaa (sitruuna tai vanilja)
Mantelilastuja tai strösseleitä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata margariini. Lisää hunaja ja sekoita. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä toisessa kulhossa kuivat aineet. Sekoita niistä puolet kananmuna-sokerivaahtoon. Lisää jogurtti ja loput jauhoista. Sekoita. Kääntele taikinaan margariini-hunajaseos. Jaa taikina muffinivuokiin tai -pellille. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Anna muffinien jäähtyä ja sivele päälle maustettua rahkaa. Koristele mantelilastuilla tai strösseleillä.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.8.2012
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.