Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Inkivääri-seesamikirjolohi ja mausteinen kaalisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
kirjolohta

Marinadi:

4 rkl
soijaa
1 rkl
raastettua inkivääriä
1 rkl
juoksevaa hunajaa
2 kpl
raastettua valkosipulinkynttä
1 tl
paahdettua seesamiöljyä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Sekoita marinadin ainekset laakeaan kulhoon. Aseta kirjolohi marinadiin liha­puoli alaspäin. Anna maustua hetken.

2

Lämmitä uuni 200 °C. Aseta kirjolohi uunivuokaan tai pellille ja kaada marinadi pintaan.

3

Paista uunissa n. 12 minuuttia.

4

Mausteinen kaalisalaatti:

5

1 kukkakaali kukintoina

6

1 parsakaali kukintoina

7

20 tummaa viinirypälettä, puolitettuina

8

2 endiiviä, suikaloituna

9

Kastike:

10

1 rkl raastettua inkivääriä

11

1 tl juoksevaa hunajaa

12

2 rkl oliiviöljyä

13

2 rkl limen mehua

14

4 rkl seesaminsiemeniä, kuivalla pannulla paahdettuna

15

suolaa, pippuria

16

Keitä kukkakaalin ja parsakaalin kukintoja n. 3 minuuttia suolatussa vedessä. Valuta kuiviksi.

17

Sekoita kastikken ainekset kulhon pohjalle. Lisää kaikki salaatin ainekset kulhoon, sekoita ja viimeistele seesaminsiemenillä.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.