Sekoita marinadin ainekset laakeaan kulhoon. Aseta kirjolohi marinadiin lihapuoli alaspäin. Anna maustua hetken.
Lämmitä uuni 200 °C. Aseta kirjolohi uunivuokaan tai pellille ja kaada marinadi pintaan.
Paista uunissa n. 12 minuuttia.
Mausteinen kaalisalaatti:
1 kukkakaali kukintoina
1 parsakaali kukintoina
20 tummaa viinirypälettä, puolitettuina
2 endiiviä, suikaloituna
Kastike:
1 rkl raastettua inkivääriä
1 tl juoksevaa hunajaa
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl limen mehua
4 rkl seesaminsiemeniä, kuivalla pannulla paahdettuna
suolaa, pippuria
Keitä kukkakaalin ja parsakaalin kukintoja n. 3 minuuttia suolatussa vedessä. Valuta kuiviksi.
Sekoita kastikken ainekset kulhon pohjalle. Lisää kaikki salaatin ainekset kulhoon, sekoita ja viimeistele seesaminsiemenillä.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.