Intialaiset seitipihvit | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Intialaiset seitipihvit

Fork and knife
15 Kappaletta
Fork and knife
15 Kappaletta

Ainekset

400 g
Pakasteseitiä
3/4 dl
Korppujauhoja
1 1/2 dl
Turkkilaista jogurttia
1 tl
Korianteria
1 1/2 rkl
Mietoa currytahnaa
1/4 tl
Suolaa
2 kpl
Kananmunaa

paistamiseen:

Öljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata ja valuta seiti huolella. Turvota korppujauhoja jogurtissa 5 minuuttia. Sekoita kaikki ainekset keskenään tehosekoittimessa. Kuumenna öljy ohukaispannussa. Lusikoi kalamassaa pannulle ja paista pihvit miedolla lämmöllä molemmin puolin noin 5minuuttia, kunnes ovat kullanruskeita ja kiinteitä.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.10.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.