Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.
Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää vaahdon joukkoon siivilän läpi ja sekoita varovasti nostellen. Laita voideltuun kakkuvuokaan ja paista 170 asteessa noin 25 minuuttia.
Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan ja kostuta pohjat vaniljamaidolla.
Vaahdota vispikerma, lisää joukkoon sokeri, turkkilainen jogurtti ja sitruunamehu.
Täytä kakku mansikkahillolla, tuoreilla mansikan siivuilla ja kerma-jogurttivaahdolla. Pursota päälle kerma-jogurttivaahtoa ja koristele mansikkakermakakku tuoreilla mansikoilla.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2237
534
32,6 g
20,5 g
53,1 g
44,6 g
1,5 g
6,9 g
0,4 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl vaniljasokeria,
1 tl vaniljasokeria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli