
Isoäidin mansikkakermakakku
Ainekset
POHJA
POHJAN KOSTUTUKSEEN
TÄYTE JA KUORRUTUS
LISÄKSI
Näin teet
Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.
Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää vaahdon joukkoon siivilän läpi ja sekoita varovasti nostellen. Laita voideltuun kakkuvuokaan ja paista 170 asteessa noin 25 minuuttia.
Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan ja kostuta pohjat vaniljamaidolla.
Vaahdota vispikerma, lisää joukkoon sokeri, turkkilainen jogurtti ja sitruunamehu.
Täytä kakku mansikkahillolla, tuoreilla mansikan siivuilla ja kerma-jogurttivaahdolla. Pursota päälle kerma-jogurttivaahtoa ja koristele mansikkakermakakku tuoreilla mansikoilla.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 53 g | 531 g |
Proteiinia | 7 g | 69 g |
Rasvaa | 33 g | 326 g |
Kuituja | 2 g | 15 g |
Energiaa kj | 2237 | 22367 |
Energiaa kcal | 534 | 5343 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl vaniljasokeria
1 tl vaniljasokeria
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 53 g | 531 g |
Proteiinia | 7 g | 69 g |
Rasvaa | 33 g | 326 g |
Kuituja | 2 g | 15 g |
Energiaa kj | 2237 | 22367 |
Energiaa kcal | 534 | 5343 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl vaniljasokeria
1 tl vaniljasokeria