Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.
Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää vaahdon joukkoon siivilän läpi ja sekoita varovasti nostellen. Laita voideltuun kakkuvuokaan ja paista 170 asteessa noin 25 minuuttia.
Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan ja kostuta pohjat vaniljamaidolla.
Vaahdota vispikerma, lisää joukkoon sokeri, turkkilainen jogurtti ja sitruunamehu.
Täytä kakku mansikkahillolla, tuoreilla mansikan siivuilla ja kerma-jogurttivaahdolla. Pursota päälle kerma-jogurttivaahtoa ja koristele mansikkakermakakku tuoreilla mansikoilla.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
534
2237
32,6 g
20,5 g
53,1 g
44,6 g
1,5 g
6,9 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl vaniljasokeria,
1 tl vaniljasokeria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli