Jättimuffini - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Jättimuffini

???
Annokset
8
Jaa Somessa

Ainekset

350 - 400 g
Raparperia
150 g
Margariinia
3 1/2 dl
Fariinisokeria
2 kpl
Kananmunaa
2 dl
Maitoa
6 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
1 kpl
Sitruunan mehu

KORISTELUUN

Raesokeria

Näin teet

1

Kuori ja paloittele raparperit ja kiehauta ne nopeasti pienessä vesimäärässä pehmeiksi. Vaahdota keskenään margariini ja fariinisokeri ja lisää joukkoon munat yksitellen. Lisää maito ja sitruunanmehu.Sekoita kuivat aineet keskenään ja yhdistä ne rasvaseokseen. Lisää valutetut raparperipalat taikinan sekaan. Voitele kakkuvuoka ja kumoa taikina vuokaan. Ripottele päälle raesokeria ja paista 175 asteessa noin 25-30 minuuttia, kunnes puutikulla kokeiltaessa tikkuun ei tartu enää taikinaa. Anna jäähtyä ja leikkaa annospaloiksi.

Resepti
Marja Samuli
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 29.12.2004
Muokattu: 15.5.2019