Jättimuffini | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Jättimuffini

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

350 - 400 g
Raparperia
150 g
Margariinia
3 1/2 dl
Fariinisokeria
2 kpl
Kananmunaa
2 dl
Maitoa
6 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
1 kpl
Sitruunan mehu

koristeluun

Raesokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja paloittele raparperit ja kiehauta ne nopeasti pienessä vesimäärässä pehmeiksi. Vaahdota keskenään margariini ja fariinisokeri ja lisää joukkoon munat yksitellen. Lisää maito ja sitruunanmehu.Sekoita kuivat aineet keskenään ja yhdistä ne rasvaseokseen. Lisää valutetut raparperipalat taikinan sekaan. Voitele kakkuvuoka ja kumoa taikina vuokaan. Ripottele päälle raesokeria ja paista 175 asteessa noin 25-30 minuuttia, kunnes puutikulla kokeiltaessa tikkuun ei tartu enää taikinaa. Anna jäähtyä ja leikkaa annospaloiksi.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 29.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.