Jauheliha-fetakebakot

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gsika-nautajauhelihaa
1 kplkananmuna
100 gfetajuustoa
1 tlsuolaa
1/2 tlrouhittua mustapippuria
1 tlkuivattua minttua
1 kplsitruunan raastettu kuori

Lisäksi

varrastikkuja (puisia tai metallisia)

Valmistus

  1. 1

    Pane puiset varrastikut veteen likoamaan. Murenna juusto. Yhdistä jauhelihaan kaikki ainekset. Sekoita tasaiseksi. Muotoile murekemassasta kostutetuin käsin pitkänomaisia tankoja. Pujota tikku tankojen läpi. Purista murekemassa tiiviisti tikun ympärille. Grillaa kebakot kypsiksi molemmin puolin. Tarjoa esimerkiksi salsan tai dippikastikkeen kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä