Jauheliha-fetakebakot - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Jauheliha-fetakebakot

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Sika-nautajauhelihaa
1 kpl
Kananmuna
100 g
Fetajuustoa
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Kuivattua minttua
1 kpl
Sitruunan raastettu kuori

LISÄKSI

Varrastikkuja (puisia tai metallisia)

Näin teet

1

Pane puiset varrastikut veteen likoamaan. Murenna juusto. Yhdistä jauhelihaan kaikki ainekset. Sekoita tasaiseksi. Muotoile murekemassasta kostutetuin käsin pitkänomaisia tankoja. Pujota tikku tankojen läpi. Purista murekemassa tiiviisti tikun ympärille. Grillaa kebakot kypsiksi molemmin puolin. Tarjoa esimerkiksi salsan tai dippikastikkeen kanssa.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.6.2012
Muokattu: 15.5.2019