Jauheliha-fetakebakot

Nappaa talteen!
| 400 g | sika-nautajauhelihaa |
| 1 kpl | kananmuna |
| 100 g | fetajuustoa |
| 1 tl | suolaa |
| 1/2 tl | rouhittua mustapippuria |
| 1 tl | kuivattua minttua |
| 1 kpl | sitruunan raastettu kuori |
| Lisäksi | |
|---|---|
| varrastikkuja (puisia tai metallisia) | |
- 1.
Pane puiset varrastikut veteen likoamaan. Murenna juusto. Yhdistä jauhelihaan kaikki ainekset. Sekoita tasaiseksi. Muotoile murekemassasta kostutetuin käsin pitkänomaisia tankoja. Pujota tikku tankojen läpi. Purista murekemassa tiiviisti tikun ympärille. Grillaa kebakot kypsiksi molemmin puolin. Tarjoa esimerkiksi salsan tai dippikastikkeen kanssa.
Jauheliha-fetakebakot
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | sika-nautajauhelihaa |
| 1 kpl | kananmuna |
| 100 g | fetajuustoa |
| 1 tl | suolaa |
| 1/2 tl | rouhittua mustapippuria |
| 1 tl | kuivattua minttua |
| 1 kpl | sitruunan raastettu kuori |
Lisäksi | |
| varrastikkuja (puisia tai metallisia) | |
Valmistus
- 1
Pane puiset varrastikut veteen likoamaan. Murenna juusto. Yhdistä jauhelihaan kaikki ainekset. Sekoita tasaiseksi. Muotoile murekemassasta kostutetuin käsin pitkänomaisia tankoja. Pujota tikku tankojen läpi. Purista murekemassa tiiviisti tikun ympärille. Grillaa kebakot kypsiksi molemmin puolin. Tarjoa esimerkiksi salsan tai dippikastikkeen kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Testasimme merinovillapipot! Löytyi uusi, kaunis luottolakki
- 3.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Oletkos nähnyt näin upeaa taatelikakkua? Leivo joulupöydän kruunuksi!
- 6.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen












