Valmista ensin tomaattikastike tai käytä valmista tomaattikastiketta.
Kuumenna öljy kattilassa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuleita 5 minuuttia. Lisää tomaatit, mausteet oreganoa lukuun ottamatta ja pyree ja paista puuhaarukalla sekoitellen noin 7 minuuttia, kunnes kastike kiehuu. Vähennä lämpöä ja jatka keittämistä 10 minuuttia. Siirrä levyltä ja soseuta kastike sauvasekoittimella. Mausta oreganolla. Kastikkeesta riittää kahteen pizzaan.
Valmista seuraavaksi pizzapohja. Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi. Murenna hiiva joukkoon.Lisää oliiviöljy, suola ja sokeri. Alusta jauhot joukkoon erissä.Vaivaa taikina notkeaksi jauhotetulla alustalla. Anna taikinan nousta kulhossa liinalla peitettynä noin 30 minuuttia.
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vaivaa noussutta taikinaa jauhotetulla alustalla hetki. Kauli taikina pyöreäksi levyksi ja pane levy leivinpaperin päälle uunipellille.
Kuumenna öljy paistinpannussa. Kuori ja leikkaa punasipuli ja valkosipulinkynnet ohuiksi renkaiksi. Kuullota 2 minuuttia. Lisää jauheliha ja ruskista kypsäksi. Sekoita joukkoon sitruunamehu ja oregano. Levitä tomaattikastiketta pizzapohjalle. Kaada päälle jauhelihatäyte.
Viipaloi halloumi ohueksi ja aseta oliivirenkaiden kanssa päällimmäiseksi.Taivuta ulkoreunaa sisäänpäin koko matkalta. Kypsennä uunin keskitasolla noin 15 minuuttia, kunnes pohja on rapea ja kullankeltainen. Hienonna pizzan päälle persiljaa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.