Jauheliha-kasviskeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Jauheliha-kasviskeitto

Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta
Kunnon jauhelihakeitto maistuu aina! Katso helppo ohje, jolla teet maittavan keiton isollekin porukalle.

Ainekset

800 g
Kiinteitä perunoita
2 kpl
Porkkanaa
1/2 kpl
(400 g) lanttua
Pala (200 g) juuriselleriä
1 kpl
(200 g) palsternakkaa
3 l
Vettä
6 kpl
Lihaliemikuutiota
6 kpl
Maustepippuria
750 g
Jauhelihaa
1 kpl
Purjo
1/2 kpl
Kiinankaali
2 tl
Yrttisuolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori ja paloittele kasvikset tasakokoisiksi paloiksi. Lisää juurekset, liemikuutiot ja pippurit kiehuvaan veteen. Lisää perunat hetken kuluttua. Keitä noin 10 minuuttia.Lisää jauheliha nokareina ja suikaleiksi leikattu purjo ja kiinankaali. Anna keiton hautua kannen alla noin 15 minuuttia. Mausta suolalla ja tarkista maku.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.7.2011
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.