Jauhelihakääryleet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Jauhelihakääryleet

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 dl
Korppujauhoja
1 dl
Vettä
1 kpl
Kananmuna
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Paprikajauhetta
1/4 tl
Mustapippuria
400 g
Jauhelihaa

täytteeksi 1 dl jotakin seuraavista:

Juustoraastetta
Sinihome-, feta- tai vuohenjuutoa muruina
Hedelmäkuutioita, esim. ananasta, mangoa, persikkaa, luumua
Oliiveja
Yrttejä
Paahdettua sipulia
Paistettuja sieniä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

Sekoita korppujauhot veteen, lisää kananmuna, mausteet ja jauheliha. Sekoita tasaiseksi.
1

Sekoita korppujauhot veteen, lisää kananmuna, mausteet ja jauheliha. Sekoita tasaiseksi.

Levitä jauhelihaseos kostutetuin käsin ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.
2

Levitä jauhelihaseos kostutetuin käsin ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Jaa levy 9 tai 12 palaan. Nosta paloille valitsemaasi täytettä.
3

Jaa levy 9 tai 12 palaan. Nosta paloille valitsemaasi täytettä.

Rullaa palat kostutetuin käsin. Paista kääryleitä 200 asteessa noin 15 minuuttia.
4

Rullaa palat kostutetuin käsin. Paista kääryleitä 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.4.2006
Muokattu: 16.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.