Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Jauhelihakääryleet

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 dl
Korppujauhoja
1 dl
Vettä
1 kpl
Kananmuna
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Paprikajauhetta
1/4 tl
Mustapippuria
400 g
Jauhelihaa

Täytteeksi 1 dl jotakin seuraavista:

Juustoraastetta
Sinihome-, feta- tai vuohenjuutoa muruina
Hedelmäkuutioita, esim. ananasta, mangoa, persikkaa, luumua
Oliiveja
Yrttejä
Paahdettua sipulia
Paistettuja sieniä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita korppujauhot veteen, lisää kananmuna, mausteet ja jauheliha. Sekoita tasaiseksi.

2

Levitä jauhelihaseos kostutetuin käsin ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

3

Jaa levy 9 tai 12 palaan. Nosta paloille valitsemaasi täytettä.

4

Rullaa palat kostutetuin käsin. Paista kääryleitä 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.4.2006
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.