Jauhelihakastike kreikkalaisittain
4 Annosta
|
Nappaa talteen!
| 2 kpl | sipulia |
| 3 kpl | valkosipulinkynttä |
| 400 g | jauhelihaa |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1 tl | basilikaa |
| 1/2 tl | mustapippuria |
| 1 rkl | tomaattisosetta |
| 2 dl | vettä |
| 200 g | fetajuustoa |
| 2 dl | oliiveja |
- 1.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Paista jauheliha ja sipuli pannulla, mausta ja lisää vesi. Hauduta 10–15 minuuttia. Lisää vettä tarvittaessa. Lisää fetajuusto ja oliivit kastikkeeseen. Kuumenna ja tarjoile pastan kanssa.
Jauhelihakastike kreikkalaisittain
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | sipulia |
| 3 kpl | valkosipulinkynttä |
| 400 g | jauhelihaa |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1 tl | basilikaa |
| 1/2 tl | mustapippuria |
| 1 rkl | tomaattisosetta |
| 2 dl | vettä |
| 200 g | fetajuustoa |
| 2 dl | oliiveja |
Valmistus
- 1
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Paista jauheliha ja sipuli pannulla, mausta ja lisää vesi. Hauduta 10–15 minuuttia. Lisää vettä tarvittaessa. Lisää fetajuusto ja oliivit kastikkeeseen. Kuumenna ja tarjoile pastan kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












