Jauhelihakastike kreikkalaisittain
4 Annosta
|
Nappaa talteen!
| 2 kpl | sipulia |
| 3 kpl | valkosipulinkynttä |
| 400 g | jauhelihaa |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1 tl | basilikaa |
| 1/2 tl | mustapippuria |
| 1 rkl | tomaattisosetta |
| 2 dl | vettä |
| 200 g | fetajuustoa |
| 2 dl | oliiveja |
- 1.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Paista jauheliha ja sipuli pannulla, mausta ja lisää vesi. Hauduta 10–15 minuuttia. Lisää vettä tarvittaessa. Lisää fetajuusto ja oliivit kastikkeeseen. Kuumenna ja tarjoile pastan kanssa.
Jauhelihakastike kreikkalaisittain
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | sipulia |
| 3 kpl | valkosipulinkynttä |
| 400 g | jauhelihaa |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1 tl | basilikaa |
| 1/2 tl | mustapippuria |
| 1 rkl | tomaattisosetta |
| 2 dl | vettä |
| 200 g | fetajuustoa |
| 2 dl | oliiveja |
Valmistus
- 1
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Paista jauheliha ja sipuli pannulla, mausta ja lisää vesi. Hauduta 10–15 minuuttia. Lisää vettä tarvittaessa. Lisää fetajuusto ja oliivit kastikkeeseen. Kuumenna ja tarjoile pastan kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























