Jauhelihakastike kreikkalaisittain

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplsipulia
3 kplvalkosipulinkynttä
400 gjauhelihaa
1/2 tlsuolaa
1 tlbasilikaa
1/2 tlmustapippuria
1 rkltomaattisosetta
2 dlvettä
200 gfetajuustoa
2 dloliiveja

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Paista jauheliha ja sipuli pannulla, mausta ja lisää vesi. Hauduta 10–15 minuuttia. Lisää vettä tarvittaessa. Lisää fetajuusto ja oliivit kastikkeeseen. Kuumenna ja tarjoile pastan kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä