Jauhelihapiiraat

Arvostele resepti
8 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa

Taikina

2 dlvettä
3/10 kplpakettia hiivaa
5 dlpizzajauhoja

Lisäksi

3 dlperusjauhelihakastiketta
100 gkirsikkatomaatteja
1/2 kplruukkubasilikaa
2 dlmozzarellajuustoraastetta

Valmistus

  1. 1

    Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota siihen hiiva. Lisää jauhot ja alusta kimmoisaksi taikinaksi. Anna taikinan kohota peitettynä kaksinkertaiseksi.Painele kohonnut taikina pitkäksi noin 30 x 45 cm:n kokoiseksi levyksi. Levitä pinnalle jauhelihakastike, neljään osaan pilkotut tomaatit, hienonnettu basilika ja juustoraaste. Käännä levy molemmista pitkistä reunoista varovasti taikinalevyn keskelle.Leikkaa levy pitkittäin kahdeksaan osaan. Nipistä jokaisesta palasta reunat hyvin kiinni. Siirrä piiraat leivinpaperoidulle uunipelille ja anna kohota 10 minuuttia peitettynä. Paista piiraita 200-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.Paistolämpötila 200 astettaPaistoaika 12 minuuttia

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025