Jauhelihapiiraat | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Jauhelihapiiraat

Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

taikina

2 dl
Vettä
3/10 kpl
Pakettia hiivaa
5 dl
Pizzajauhoja

lisäksi

3 dl
Perusjauhelihakastiketta
100 g
Kirsikkatomaatteja
1/2 kpl
Ruukkubasilikaa
2 dl
Mozzarellajuustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota siihen hiiva. Lisää jauhot ja alusta kimmoisaksi taikinaksi. Anna taikinan kohota peitettynä kaksinkertaiseksi.Painele kohonnut taikina pitkäksi noin 30 x 45 cm:n kokoiseksi levyksi. Levitä pinnalle jauhelihakastike, neljään osaan pilkotut tomaatit, hienonnettu basilika ja juustoraaste. Käännä levy molemmista pitkistä reunoista varovasti taikinalevyn keskelle.Leikkaa levy pitkittäin kahdeksaan osaan. Nipistä jokaisesta palasta reunat hyvin kiinni. Siirrä piiraat leivinpaperoidulle uunipelille ja anna kohota 10 minuuttia peitettynä. Paista piiraita 200-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.Paistolämpötila 200 astettaPaistoaika 12 minuuttia

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.9.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.