Sekoita muna, suola ja sinappi jauhelihaan. Muotoile seoksesta 8 pientä, pulleaa pihviä. Ripottele pihvien molemmille puolille pippurirouhetta. Kuumenna öljy pannulla, paista pihvit molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Nosta pihvit pois pannulta.
Kaada vesi, soija ja kerma pannulle, murenna sekaan liemikuutio. Keitä kastiketta muutama minuutti. Lisää pihvit pannulle ja kypsennä pari minuuttia kerran kääntäen. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
232
972
14,0 g
7,0 g
4,0 g
4,0 g
0,3 g
22,5 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Suolaa,
1 rkl Rouhittua musta- ja valkopippuria,
Öljyä,
1 dl Vettä,
Lihaliemikuutiota,
1 rkl Soijakastiketta,
Persiljasilppua.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli