Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Jauhemaksapihvit ja pippurikastike

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Tarjoile maksapihvien, haudutettujen sipulirenkaiden ja puolukkahillon kanssa keitettyjä perunoita ja pippurikastiketta.

Ainekset

2 kpl
Raakaa perunaa
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Omena
350 g
Jauhettua naudan maksaa
1 kpl
Muna
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Rouhittua valkopippuria
1/2 tl
Meiramia

Kastike

1 kpl
Pippurikastikeaineksia
1 dl
Vettä
1 dl
Maitoa
Nokare margariinia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori perunat, sipuli ja omena ja raasta ne hyvin hienoksi raasteeksi. Sekoita kulhossa raasteet, maksa, muna sekä mausteet. Paista taikinasta ohukaispannulla pihvejä.Valmista kastike sekoittamalla pippurikastikejauhe vesi-maitoseokseen. Kiehauta kastike samalla sekoittaen. Anna kiehua miedolla lämmöllä muutama minuutti. Nosta kastike liedeltä ja lisää nokare rasvaa. Sekoita tasaiseksi. Tarjoile pippurikastike maksapihvien, haudutettujen sipulirenkaiden ja puolukkahillon sekä keitettyjen perunoiden kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.