Jogurttipannacotta ja thai-mansikkasalaatti - Yhteishyvä

Jogurttipannacotta ja thai-mansikkasalaatti

Jogurttipannacotta ja thai-mansikkasalaatti
Annokset
4
Jogurttipannacotta ja thai-mansikkasalaatti on raikas ja kesäinen jälkiruoka. Tuore korianteri, minttu ja inkivääri tuovat reilusti makua mansikkasalaattiin.
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
liivatelehteä
2 dl
maitoa
1 dl
kermaa
vaniljatanko halkaistuna
2 kpl
kaffirlimenlehteä
1 dl
sokeria
2 dl
turkkilainen jogurttia

THAI-MANSIKKASALAATTI

2 rkl
sokeria
1/2 dl
vettä
1 cm
pala inkivääriä ohuina suikaleina
200 g
mansikkaa puolitettuna
2 kpl
palaa valkosuklaata rouhittuna
2 kpl
oksaa tuoretta minttua
2 kpl
oksaa tuoretta korianteria

Näin teet

1

Valmista ensin jogurttipannacotta. Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

2 kpl
liivatelehteä
2

Kiehauta maito, kerma, vaniljatanko, limenlehdet sekä sokeri. Purista liivatteesta vedet pois ja lisää massan joukkoon. Anna maustua kelmun alla noin 1 tunti.

2 dl
maitoa
1 dl
kermaa
vaniljatanko halkaistuna
2 kpl
kaffirlimenlehteä
1 dl
sokeria
3

Kun massa on huoneenlämpöistä, poista massasta vaniljatanko sekä limenlehdet. Lisää joukkoon jogurtti. Sekoita tasaiseksi. Jaa massa laseihin tai annosvuokiin ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia.

2 dl
turkkilainen jogurttia
4

Valmista mansikkasalaatti. Keitä sokeri, vesi ja inkivääri kattilassa noin 3 minuuttia. Anna jäähtyä ja kaada puolitettujen mansikoiden päälle. Anna maustua noin 15 minuuttia.

2 rkl
sokeria
1/2 dl
vettä
1 cm
pala inkivääriä ohuina suikaleina
200 g
mansikkaa puolitettuna
5

Kumoa jogurttipannacotta lautaselle ja annostele mansikat viereen. Koristele mintulla, korianterilla sekä rouhitulla valkosuklaalla.

2 kpl
oksaa tuoretta minttua
2 kpl
oksaa tuoretta korianteria
2 kpl
palaa valkosuklaata rouhittuna
Kuvat
TOK
Julkaistu: 19.11.2018
Muokattu: 19.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja89 g355 g
Proteiinia14 g56 g
Rasvaa41 g164 g
Kuituja2 g9 g
Energiaa kj3299 13196
Energiaa kcal788 3152

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 dl kermaa

  • vaniljatanko halkaistuna

  • 2 kpl kaffirlimenlehteä

  • 1 cm pala inkivääriä ohuina suikaleina

  • 2 kpl oksaa tuoretta minttua

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja89 g355 g
Proteiinia14 g56 g
Rasvaa41 g164 g
Kuituja2 g9 g
Energiaa kj3299 13196
Energiaa kcal788 3152

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 dl kermaa

  • vaniljatanko halkaistuna

  • 2 kpl kaffirlimenlehteä

  • 1 cm pala inkivääriä ohuina suikaleina

  • 2 kpl oksaa tuoretta minttua

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.