Lämmitä maito 42 asteiseksi eli hieman lämpimämmäksi kuin kädenlämpö. Sekoita joukkoon suola, sokeri ja muna. Sekoita kuivahiiva osaan jauhoista ja lisää ne nesteeseen. Alusta taikina. Lisää lopuksi pehmeä rasva sekä loput jauhoista. Kohota taikinaa peitettynä noin tunnin ajan. Kumoa kohonnut taikina leivonta-alustalle ja kauli siitä ohut suorakaiteen muotoinen levy. Levitä täytteen aineet levylle. Kierrä levy pitkittäin kääröksi ja leikkaa siitä viipaleita. Pane viipaleet voideltuihin vuokiin leikkauspinta ylöspäin ja anna kohota vielä 10–15 minuuttia. Voitele briossit munalla ja paista 225 asteessa noin 10–15 minuuttia. Koristele jäähtyneet briossit siivilöidyllä tomusokerilla tai sokerivesikuorrutteella.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.