Sekoita kädenlämpöiseen (37 astetta) maitoon mausteet. Lisää murennettu hiiva ja sekoita kunnes se liukenee. Lisää muna ja vähitellen ensin vatkaten, sitten alustaen jauhot. Lisää alustamisen loppupuolella huoneenlämmössä pehmennyt rasva ja rusinat.Alusta kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista. Kohota se sitten pyyhkeen alla kaksinkertaiseksi, kumoa leivinpöydälle ja jaa kahtia.
Leivo toisesta osasta kranssi ja toisesta pieniä joulupullia. Jaa kranssiin tuleva taikina 3-4 palaan ja pyöritä ne yhtä pitkiksi säikeiksi. Kierrä säikeet letiksi ja taivuta kranssiksi. Paina kirsikat ja rusinat taikinan pintaan. Kohota kranssi pellillä uudelleen, voitele ja koristele vielä mantelirouheella, jos haluat. Kypsennä uunin alaosassa 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Leivo taikinan toisesta puolikkaasta ohutta säiettä ja muovaa siitä joulupullia. Kohota ne pellillä, koristele ja kypsennä uunin keskiosaassa 250 asteessa. Kypsymisaika on 8-10 minuuttia.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.