Joulun jäätelöherkku
Ainekset
Valmistus
Hienonna kuivahedelmät, taatelipalat ja kirsikat. Sekoita ne hedelmämehun (ja rommin) kanssa kulhossa. Peitä kulho muovikelmulla ja anna maustua muutama tunti. Paahda mantelilastut kuivalla kuumalla pannulla. Anna jäätelön pehmentyä hieman ja notkista se esim. puuhaarukalla tai sähkövatkaimella. Vaahdota kerma. Sekoita jäätelö, mantelit, kermavaahto ja hedelmäsekoitus keskenään. Lusikoi (silikoniseen) rengasvuokaan ja tasoita pinta. Peitä pinta muovikelmulla. Pakasta yön yli. Kumoa jäätelöherkku ja koristele kirsikoilla. Tarjoa suklaakastikkeen kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.