Mittaa sinappijauhe pinnoitettuun kattilaan. Lisää muut sinapin aineet konjakkia lukuun ottamatta kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.
Sekoita konjakki joukkoon halutessasi. Pakkaa sinappi pieniin puhtaisiin purkkeihin. Sinappi säilyy jääkaapissa noin 2 kuukautta.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
1307
5470
75,0 g
48,0 g
133,0 g
133,0 g
—
11,0 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 dl sinappijauhetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli