Juureslaatikko

Ainekset (8 annosta)

MääräAinesosa
4 kplporkkanaa
1 - 2 kplpalsternakkaa
1 kplmukulaselleriä
2 kplperunaa
1 kplsipuli
1 rklöljyä
1 kpl(2 dl) ruokajuustoraastetta

Vuokaan:

1 rklvoita

Päälle:

3 - 4 dlmaitoa
2 kplmunaa
1/2 tlsuolaa
valkopippuria

Valmistus

  1. 1

    Kuori kasvikset. Leikkaa sipuli silpuksi ja hauduta ruskistamatta paistinpannussa öljyssä.Viipaloi muut kasvikset mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi ja lado voideltuun uunivuokaan kerroksittain sipulin ja juustoraasteen kanssa. Säästä hiukan juustoraastetta laatikon pintaan.Sekoita maito ja munat, suola ja pippuri. Kaada liemi vähitellen vuokaan. Kypsennä laatikkoa 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä