Juureslaatikko | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Juureslaatikko

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Porkkanaa
1 - 2 kpl
Palsternakkaa
1 kpl
Mukulaselleriä
2 kpl
Perunaa
1 kpl
Sipuli
1 rkl
Öljyä
1 kpl
(2 dl) ruokajuustoraastetta

vuokaan:

1 rkl
Voita

päälle:

3 - 4 dl
Maitoa
2 kpl
Munaa
1/2 tl
Suolaa
Valkopippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori kasvikset. Leikkaa sipuli silpuksi ja hauduta ruskistamatta paistinpannussa öljyssä.Viipaloi muut kasvikset mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi ja lado voideltuun uunivuokaan kerroksittain sipulin ja juustoraasteen kanssa. Säästä hiukan juustoraastetta laatikon pintaan.Sekoita maito ja munat, suola ja pippuri. Kaada liemi vähitellen vuokaan. Kypsennä laatikkoa 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 12.1.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.